ON JE KRALJ KLUBOVA! Rajović oborio rekord, pa ušao među publiku da bi obožavateljki čestitao rođendan!
Foto: Promo

ON JE KRALJ KLUBOVA! Rajović oborio rekord, pa ušao među publiku da bi obožavateljki čestitao rođendan!

Stars -

Iako je ovog leta bio odlučan u tome da neće pevati u Crnoj Gori, Boban Rajović nije mogao da odbije poziv vlasnika kluba u Budvi, najpoznatijeg lokala na primorju i šire. Naime, kako je ovo poslednja sezona poznatog lokala, pošto se naredne godine ruši, a zbog činjenice da je Boban neko ko je od osnivanja imao najviše nastupa u njemu, poziv nije mogao da odbije.

- Pre početka sezone Boban je bio isključiv da neće pevati na primorju, jer planira da napravi veliki koncert u Crnoj Gori. Međutim, poziv iz najboljeg kluba, u kojem je pevao bezbroj puta, nije mogao da odbije. Koliko ceni vlasnike i čitavu ekipu iz lokala dokazao je i kada im je rekao da taj nastup on časti - kaže naš izvor.

foto: Promo

Ispostavilo se da se publika, sasvim i očekivano, toliko uželela Rajovića, da je oborio rekord posećenosti, pa je i deo šetališta bio pun!

Boban je u jednom momentu sišao u gužvu i među goste i publiku, a sve zato što su mu rekli da jedna njegova obožavateljka slavi rođendan i da joj je želja da joj posveti jednu pesmu.

- Bez problema je otišao do nje, čime je još jednom dokazao da nema komplekse i da je, zaista, kralj klubova. Publika uvek prepozna kada ih neko poštuje - dodaje izvor.

Inače, dan kasnije, u nedelju 4. avgusta, Rajović je pred više hiljada ljudi zapevao na proslavi 100 godina od osnivanja jednog turističkog centra u Tesliću.

Grupa devojaka iz prvih redova od njega su tražile da im nešto da, a kako nije mogao da skine ništa sa sebe, Boban im je bacio svoju belu košulju koju je imao sa sobom.

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track