SVAKA POKAZALA SVOJE ADUTE: Luna isturila guzu, Nata reklamira noge!
Foto: Printscreen/Ig

STANJE REDOVNO

SVAKA POKAZALA SVOJE ADUTE: Luna isturila guzu, Nata reklamira noge!

Stars -

Dok se narod u Srbiji pati zbog naglih promena vremena - tropskih vrućina, udara gromova i jakih pljuskova - naše pevačice i glumice prave nam zazubice postavljajući slike sa egzotičnih plaža.

Otkako je otputovala na odmor u Egipat s dečkom Markom Miljkovićem, javnost prati svaki korak Lune Đogani. Pobednica "Zadruge" to je, očigledno, jedva dočekala, pa na gotovo pola sata objavljuje vrele fotke s Crvenog mora. Jedna u nizu provokativnih slika jeste ona na kojoj je blogerka kleknula i isturila guzu, a opis koji je stavila ispod slike intrigirao je sve.

foto: Instagram

- Gde je moj Aladin? - pitala se Luna, pa su je fanovi uputili da je "Aladin zapravo Marko". Dušicu Jakovljević sada smo videli u malo drugačijem svetlu nego inače. Iako se na televiziji trudi da deluje strogo i ozbiljno, sada kada je "Zadruga" završena, skroz se opustila i pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu. Dušica je pozirala ispred ogledala, a osim ravnog stomaka, ono što do sada nismo mogli da primetimo jesu i tetovaže koje ima na telu.

foto: Printskrin/Instagram

Nataša Bekvalac uživa sa sestrom Kristinom i prijateljima na Mikonosu, odakle nas redovno obaveštava kako se provodi na žurkama. Međutim, Nata voli i da počasti pratioce vrelim fotkama, a veliku pažnju izazvala je slika na kojoj pozira u crno-belom kupaćem kostimu. Pored ravnog stomaka i bujnih grudi, svi smo imali priliku da vidimo Natine duge noge.

foto: Instagram

Goga Sekulić najviše voli da ističe svoje poprsje. Ona je objavila kratak video s bazena u kojem svojim pratiocima šalje poljupce, a u prvom planu je njen dekolte.

foto: Instagram

Maja Mandžuka pokazala je da joj godine ne mogu ništa, pa izgleda identično kao pre dve decenije, kada je bila najpopularnija, a za oko su nam zapale njene mršave noge i ravan stomak.

foto: Instagram

Milica Todorović ovih dana objavila je seriju seksi fotografija, a poslednja u nizu je ona na kojoj nam je pokazala guzu.

foto: Instagram

- Poslednja iz kolekcije "Poziranje na terasi" - napisala je pevačica.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja