Najnovije vesti

ZGODNI VATERPOLISTA SE VRATIO IZ MOSKVE I NE ODVAJA SE OD NJIH DVE: Nikola Rađen na bazenu! PRŠTE ZAGRLJAJI I POLJUPCI!
Foto: Kurir

Stars hit paparaco

ZGODNI VATERPOLISTA SE VRATIO IZ MOSKVE I NE ODVAJA SE OD NJIH DVE: Nikola Rađen na bazenu! PRŠTE ZAGRLJAJI I POLJUPCI!

Stars

I dok izvršava poslovne obaveze, slavni vaterpolista brine o svojim

naslednicama ispunjavajući im sve želje

Otkako se vratio iz Moskve, Nikola Rađen ne odvaja se od ćerki Nine (10) i Tee (9), koje je dobio u braku s pevačicom Anom Kokić, s kojom je nedavno sudski okončao brak.

Idemo po sladoled!  A meni da donesete?!
Idemo po sladoled! A meni da donesete?!foto: Kurir

Da je tata za primer, uverio se i naš paparaco koji ga je zatekao na gradskom bazenu u Pančevu, na zatvaranju njegovog kampa vodenih sportova „Number One“. Dok je zavodio red klincima od kojih pravi buduće šampione, slavni vaterpolista zanimao se i svojom decom. Čim je mlađa Tea poželela da je tata ponese, Nikola je brže-bolje podigao na ramena.

Juuuuriš...!
Juuuuriš...!foto: Kurir

Noseći je tako izvršavao je svoje obaveze pred završnu utakmicu, bez obzira na to što mu je igrarija s decom otežavala posao. U jednom trenutku starija Nina iskočila je iz bazena i tražila tati da joj napumpa dušek. Rađen bukvalno nije znao gde će pre, pa se u trenutku pogubio. Međutim, i njoj je ispunio želju, a zauzvrat dobio je zagrljaj i mnogo poljubaca, što mu je ipak najbitnije od svega.

foto: Kurir

Inače, vaterpolista se početkom juna vratio iz Rusije, a karijeru će da nastavi u Srbiji igrajući za Crvenu zvezdu. U međuvremenu, baviće se vaterpolo klubom Vind sport u Pančevu, koji je otvoren pre godinu dana.

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto: Kurir

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...