VESNU ĐOGANI PROZIVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo šta pevačica radi zbog muža ĐOLETA! HIT! (FOTO)
Foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

KAMILA

VESNU ĐOGANI PROZIVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo šta pevačica radi zbog muža ĐOLETA! HIT! (FOTO)

Stars -

Vesna Đogani postala je predmet sprdnje na društvenim mrežama zato što se savila prilikom poziranja da bi bila iste visine kao njen suprug Đole Đogani!

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Nije redak slučaj da žena bude viša od muškarca, pogotovo kada obuje visoke potpetice, ali uglavnom zbog toga niko nema komplekse. Ne verujemo ni da Đoletu smeta što je niži od supruge, ali očigledno njoj ne prija. Zato je na jednoj od poslednjih fotografija koju je objavila na društvenim mrežama pokušala da kamuflira neproporcionalnost između njih dvoje tako što se savila u položaj kamile.

Taj njen gest je za kratko vreme postao predmet sprdnje na Tviteru i brojne su reakcije na fotku. Jedna od korisnica društvenih mreža napisala je da se njene drugarice osećaju isto kao Vesna i poziraju pogrbavljeno.

foto: Tviter

- Ovako jedna moja drugarica kad se slika s dečkom od kojeg je viša, bukvalno samo što sebi rupu u zemlji ne iskopa da se ne vidi razlika - napisala je ona i izazvale brojne reakcije.

foto: Instagram

Inače, pevačicin profil na Instagramu pun je zajedničkih fotografija, ali se uglavnom slikaju udaljeno ili ona čučne kako bi se što manje videla razlika. Da ne bude da samo kritikujemo Đoganijevu, ona na društvenim mrežama dobija i dosta komplimenata na račun izgleda. A i on!

Kurir.rs/J. S./ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja