PREZNOJILA SAM SE, BACILA MIKROFON I POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA KAD SU ZAPUCALI SA SVIH STRANA: Evo zašto je Indira NADRLJALA na veselju u Tutinu! Pevačicu JEDVA VRATILI DA PEVA!
Foto: PrintScreen/Youtube

Jezivo

PREZNOJILA SAM SE, BACILA MIKROFON I POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA KAD SU ZAPUCALI SA SVIH STRANA: Evo zašto je Indira NADRLJALA na veselju u Tutinu! Pevačicu JEDVA VRATILI DA PEVA!

Stars -

Indira Aradinović Indi pobegla je glavom bez obzira s jednog veselja u Tutinu zbog pucnjave.

Na privatnim zabavama, gde gosti po pravilu malo više popiju, dešavaju se razne zanimljive, ali i neprijatne scene o kojima se kasnije dugo priča. Često na takvim veseljima nastupaju i naše estradne zvezde, made neke od njih nerado govore o tome, ali napredna tehnologija u vidu pametnih telefona omogućila je da svako može da snimi klip i da se on za kratko vreme proširi po društvenim mrežama. Upravo takva slučajnost dogodila se i Indi Aradinović, koja je pošteno nadrljala u Tutinu.

Pevačica je u ponedeljak veče pevala na jednoj proslavi u Raškoj, koja je bila upriličena u jednom restoranu. Folkerka je bila odlično raspoložena do trenutka kada je morala da spasava živu glavu. U prilog tome svedoči snimak u čiji posed je došla redakcija Kurira.

- Dobro veče svima. Želim da čestitam sunet. Majko, neka je sin živ i zdrav - rekla je Indi prisutnima na početku veselja.

U tom trenutku je prišao jedan muškarac i upitao je da li bi joj zasmetalo da puca. Ona je kroz osmeh odmahnula glavom, a već u sledećem momentu su se druge strane začuli pucanj. I to nekoliko odjednom. Izbezumljena pevačica je bacila mikrofon i dala se u beg, a čovek koji je stajao do nje je takođe izvadio oružje iz džepa i ispružio ruku u plafon i zapucao. Dok je Indi spasavala živu glavu, momci koji su hladnokrvno pucali su se smejali, a muzika nije prestajala da svira.

foto: Printscreen/Kurir TV

- Na svim veseljima se uglavnom puca, ali nikad ne znaš šta može da se dogodi i da li neko može da nastrada. Zabava je bila odlična, ali su momci preterali. Zapravo, odjednom su izvadili oružje i zapucali. Svi su pretrnuli od straha, a pevačica je odmah pobegla iz restorana. Jedva su je nagovorili da se vrati. Smirila se tek kada su je uverili da se radi o lažnim mecima - rekao je naš izvor koji se zadesio na licu mesta.

Dan posle nemilog događaja pozvali smo i Aradinovićevu, a ona nam je ispričala kako se osećala.

- Neki ljudi vole da se vesele sa lažnim pištoljima u restoranu. Ja nisam stigla da reagujem i da razmišljam o tome da li se radi o pravom oružju ili lažnom. Kada su mi rekli da će malo da pucaju, ja sam se sklonila u stranu, zapravo pobegla sam. Posle su mi objasnili o čemu se radi, ali svakako da sam se preznojila. I dok sam pevala oni su nastavili da pucaju, ali iako je bio lažni pištolj meni nije bilo svejedno. Plašim se rikošeta, ali, eto, na veseljima se svašta dogodi. Nije mi bilo svejedno, ali sve se lepo završilo - rekla je Indi za Kurir.

Opasne tezge Pucalo se i na Željkovim i Đanijevim nastupima

Brojni pevači sa estrade doživeli su bar jednom da im glava bude u torbi zbog pucanja na slavljima gde su pevali. Podsetimo, na jednom nastupu Željka Samardžića nekolilo muškaraca pucalo je u klubu gde je pevao. I nastupi Radiše Trajkovića Đanije su ponekad vatreni. Na svadenom veselju u Nišu, jedan od gostiju je izbušio ceo šator zbog pevačevih hitova! Gde peva Ceca Ražnatović, tu se posebno puca. Na pevačicinim brojnim nastupima su domaćini koristili vatreno oružje, samo što su se trudili da niko ne bude povređen.

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić / Foto: PrintScreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track