MARKO MARKOVIĆ JE PRE STARLETE MUVAO OVU PEVAČICU: Opasno ga je ODUVALA, a kada čujete šta joj je tražio, neće vam biti DOBRO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ISKOMPLEKSIRAN

MARKO MARKOVIĆ JE PRE STARLETE MUVAO OVU PEVAČICU: Opasno ga je ODUVALA, a kada čujete šta joj je tražio, neće vam biti DOBRO! (FOTO)

Stars -

Marko Marković je pre nego što je postao učesnik rijalitija javnosti bio poznat zbog video-klipa koji je snimio sa zvezdom "Granda".

Crnogorac se u početku lepo ponašao i Aleksandra Mladenović je imala visoko mišljenje o njemu, čak ga je svuda i javno hvalila sve do trenutka kada je shvatila da on želi nešto više od drugarstva.

"Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru", kaže izvor i dodaje da je iskompleksiran.

foto: Printscreen/Instagram

Marko je nekoliko puta sa Aleksandrom popio piće, a onda je počeo da bude naporan.

"Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju", zaključuje izvor.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S. Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja