SPISKALA 10.000 € SAMO NA SMEŠTAJ I PREVOZ! Svi detalji pevačicinog luks odmora na Mikonosu: Nata pred bankrotom?! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

NE ŽALI

SPISKALA 10.000 € SAMO NA SMEŠTAJ I PREVOZ! Svi detalji pevačicinog luks odmora na Mikonosu: Nata pred bankrotom?! (FOTO)

Stars -

Novosadska Barbika nije žalila para, pa se odmarala i punila baterije kao nikada pre! Nataša Bekvalac navodno je dala 10.000 evra samo na smeštaj i prevoz, a pored toga određeno vreme na Mikonosu sa zadovoljstvom je podredila provodu i šopingu.

"Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gde je podjednako brinula o školskim obavezama čerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da letuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smeštena na plaži, pevačicin apartman je bio luskuzan i posedovao sopstveno dvorište sa bazenom. Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovimi i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu", kaže izvor blizak Nataši, pa dodaje:

"I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponela nešto manje novca baš zato što je svesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smešno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada."

Nataša je, očito, i više nego svesna koliko je potrošila, pa se jednom prilikom i sama našalila:

"Atmosfera pred mojim bankrotom", napisala je ona na Instagramu, pa izazvala brojne reakcije.

foto: Printscreen/Instagram

Sa druge strane, nije propustila da spomene da se kući vraća odmorna i srećna.

"Miriše na more koža boje cimeta, ovde nema ničeg ružnog, sve je samo lepo. Naučiš tako da gledaš i sve bude lepše. Od šminke samo sunce, Bože, imam samo 22 godine. Najvažnije je da budemo zadovoljne i srećne. Zaljubljena sam u ovo ostrvo, preporođena sam i kao nova. Jedva čekam ponovo da dođem", samo je deo onoga što je pisala kraj svojih objava.

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja