DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOŽIVELA OGROMNU NEPRIJATNOST USRED ŠETNJE SA DECOM! Njima smo najviše smetali: Voditeljka opisala svaki detalj! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

zgranuta

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOŽIVELA OGROMNU NEPRIJATNOST USRED ŠETNJE SA DECOM! Njima smo najviše smetali: Voditeljka opisala svaki detalj! (FOTO)

Stars -

Dušica Jakovljević uživa u društvu svojih naslednika. Međutim, u povratku sa jednog izleta, trojka je doživela ogromnu neprijatnost, a sve detalje voditeljka je iznela javno u jednoj objavi na Instagramu.

"Vraćamo se sa izleta. Već sam navikla godinama da budem jedina mama koja ide sama sa dvoje dece, kao i da smo najnasmejanija trojka gde god da krenemo. Ali, ono što čudi je druga stvar. Nisam čula da se neko iskreno nasmejao, onako od srca! Čak je jedan čovek svojoj supruzi rekao kako ga nerviramo jer se smejemo! Nekoliko ljudi nas je gledalo sa simpatijama, ostali su bili hladni, jedan mladi par čak sve vreme nervozan, lepša polovina sa usnama čiji krajevi su oboreni na dole, vrlo mračnog izraza lica... Pa bar bi oni, bez dece, bez obaveza, trebalo da budu zaljubljeni i srećni, kada ako ne sada? Ali, avaj, čini se da je njima naš osmeh najviše smetao... Nama oni, ipak, nisu smetali. I oni su, tako bezrazložno sumorni, mojoj deci bili slika o tome kako ne treba, kao i koliko lice bez osmeha poruznjuje ljude. Mi se radujemo svakom danu, shvatamo ga kao novu priliku za neke lične uspehe i građenje naših odnosa. Mi se glasno smejemo, pa i glasno posvađamo, ali to traje kratko jer se - volimo. Lako je nama da se smejemo, kad smo od ljubavi satkani. A ostali, ako žele neka uče od nas. Ako neće, ko ih šiša! Srećan život svima koji ga slave!" poručila je Dušica.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja