Najnovije vesti

BIVŠI UČESNIK PAROVA TVRDI: Ava Karabatić me je reketirala!
Foto: Dragana Udovičić

Haos

BIVŠI UČESNIK PAROVA TVRDI: Ava Karabatić me je reketirala!

Stars

On je na društvenim mrežama podelio poruke koje je navodno razmenio s voditeljkom "Parova", a u kojima ona njemu navodno traži novac da bi ušao u narednu sezonu pomenutog rijalitija!

Ava Karabatić optužena je za reketiranje od bivšeg učesnika "Parova" Miloša Radosavljevića.

foto: Printskrin FB

On je na društvenim mrežama podelio poruke koje je navodno razmenio s voditeljkom "Parova", a u kojima ona njemu navodno traži novac da bi ušao u narednu sezonu pomenutog rijalitija!

foto: printskrin


- Radim da odmah iz kampa ideš u "Parove 8" - stoji u poruci, na koju je Miloš odgovorio:
- Može, evo sad idem da ti pošaljem ovo.
- Sad je na meni. Je l' možeš nekako 4.000 poslat danas da uzmem ti majicu od sponzora - kaže ona, a on odgovara potvrdno.


Druga navodno Avina poruka je još eksplicitnija.
- Postala sam urednik, od subote me gledaj. Tako da, onih 1.000, jer toliko zaslužujem - piše u poruci.

foto: printskrin


- Naravno da niko ne radi za džabe ništa. A drugo, svako može svašta da izmisli. Pola poruka nisu moje. Moja dobra volja je bila da pomognem i to sam u više navrata učinila. To uopšte nije bilo povezano s "Parovima" - kaže Ava za Kurir i objašnjava:

 

- Ugovorila sam mu stomatologa, jednog od najboljih. Dogovorili smo se da mu se pomogne i oko PR. Nema veze sa "Parovima", nego sa PR, oko muzike. Nisam se igrala, nego je počelo zavlačenje. Nije imao novac, pa sam ja plaćala, može i stomatolog rado da potvrdi. Ali sad mi je žao što mu nisam milione tražila. Lako je tražiti prostor preko poznatog imena. I može još 600 prepiski da objavi, meni da naškodi ne može, još je on meni dužan. Svima ću, kad radim, da tražim novac - rekla nam je novopečena voditeljka.

 


Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...