Najnovije vesti

SPAJAJU JE SA SLOBOM, A DARA OTKRILA ŠTA IH ZAISTA POVEZUJE: Pevačica pomenula i njegovu devojku, a onda i LUNU ĐOGANI!
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SPAJAJU JE SA SLOBOM, A DARA OTKRILA ŠTA IH ZAISTA POVEZUJE: Pevačica pomenula i njegovu devojku, a onda i LUNU ĐOGANI!

Stars

Dara Bubamara na estradi je već 25 godina, a kaže da je i dalje ne zanima šta o njoj misle oni koji je ne vole.

Pevačica kaže da ne prati rad "hejtera", jer je okružena ljudima koji je vole.

foto: Printscreen/Instagram

"Jedan moj drug je dobro rekao: "Ko tebe ne voli, taj je loš". Zaista ja ne mrzim nikog, ne želim nikom zlo. Samo se sprdam, sve je kod mene na duhovit način. Kod mene je uvek pozitivna energija. Mnogo dugo trajem, srećna sam zbog toga, bitno je da traješ i isključivo sam zahvalna publici zbog koje sam ja tu", rekla je Dara.

Dara je neko ko prodržava mlađe kolege i uvek je spremna da pomogne, pa je istakla da podržava Lunu Đogani i da joj želi blistavu karijeru.

foto: Printscreen/TV Pink

"Podržavam sve mlade umetnike stvarno. Ali ako je neko rođen da se bavi ovim poslom, ima neku harizmu i treba da gura taj fazon. Luna je meni već odavno slatka i simpatična, znam njenu majku i kada je izašla iz "Zadruge" ona mi se zahvalila na podršci. Milsim da je ona jedna dobra i emotivna duša i želim joj svu sreću u karijeri", izjavila je pevačica i progovorila o odnosu sa Slobom Radanovićem.

"Sloba je moj mnogo dobar drug. Nas vezuje prijateljsvo preko našeg menadžera. Sloba je mnogo dobar dečko, ima devojku, krenula mu je lepa karijera i ja ga baš podržavam. A što se tiče ostalih povezivanja, to su mahom bile izmišljotine, tako da sam na to navikla (smeh)", zaključila je Dara.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...