Najnovije vesti

LUKA NE VIĐA ĆERKU, A LUDUJE NA MORU: Lazukić se baškari sa prijateljima na hrvatskom primorju
Foto: Dragana Udovičić

Briga ga

LUKA NE VIĐA ĆERKU, A LUDUJE NA MORU: Lazukić se baškari sa prijateljima na hrvatskom primorju

Stars

Pevačicin još uvek zakoniti suprug trenutno se odmara u Baškoj na Krku, a potom će produžiti do Atine

Luka Lazukić nije u fizičkom stanju da viđa ćerku koju je dobio u braku sa Natašom Bekvalac, ali očigledno je u stanju da obilazi Hrvatsko primorje.

 

foto: Nebojša Mandić


Iako se početkom maja pravdao Centru za socijalni rad da nije u mogućnosti jednom nedeljno da se sastaje sa naslednicom zbog zdravstvenih problema, jer mu putovanje od Beograda do Novog Sada izaziva napor, on je nedavno spakovao kofere i sa prijateljima otputovao na odmor.

 

Kako Kurir saznaje, pevačicin još uvek zakoniti suprug trenutno se odmara u Baškoj na Krku, a potom će produžiti do Atine.

 

- Luka je pre četiri meseca pismeno obavestio radnike socijalne ustanove da u narednom periodu neće viđati ćerku kao što je ranije praktikovao svake srede, nakon sudske odluke.

 

Objasnio je da ima problem sa kičmom i da mu sledi operacija. Od tada nije dolazio, a pitanje je na koji način se raspituje o ćerki budući da ne može da kontaktira s Natašom jer ima zabranu prilaska. Lazukiću očigledno odlično ide oporavak čim je uspeo automobilom da se odveze do Hrvatske - kaže naš izvor.

 

Kurir / M. D.

Foto: Dragana Udovičić

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...