MILE KITIĆ PRIČA ZAŠTO JE PONEKAD BANKROT: Marta potroši sve što zaradim!
Foto: Dragana Udovičić

Intervju

MILE KITIĆ PRIČA ZAŠTO JE PONEKAD BANKROT: Marta potroši sve što zaradim!

Stars -

Folker otkriva da njegova supruga i ćerka silan novac daju na putovanja, ali da on ne žali za novcem

Mile Kitić leto provodi radno, a uspeo je da spoji lepo i korisno, pa i uživa. Pevač u intervjuu za Kurir otkriva kako troši mukotrpno zarađeni novac.

- Žena Marta sve potroši. Samo ide na putovanja. Šalim se, ulažem novac. Vozim dobar automobil, ćerki sam kupio dobar stan, imam savršenu kuću. Marta i naša ćerka Elena putuju i obišle su ceo svet. Ćerka ide na destinacije na koje ne bi išla radi posla. Ulažem i u nju. Snimila je dosta dobre pesme, vidim da joj ide dobro i eto, odoše pare.

foto: Dragana Udovičić

Je l ‘ste ostali dužni pare?

- Nikad nikome, niti ću. Ja sam „Kraljicu trotoara“ snimio pre 18 godina, tada je koštala 1.500 maraka. Kupio sam je od Steve Simeunovića. Tu pesmu je nudio Ljubi Aličiću, Đorđu Balaševiću... Onda su me Kemiš i Marta nagovorili da ja to snimim. Ja sam njemu platio, i još uvek zarađujem od te pesme. Ta pesma mi je toliko donela, i dalje ga častim za tu pesmu po 700 evra, jer ona nema cenu. S kim god sarađujem, ja platim.

Koja je vaša „kraljica trotoara“?

- Uh, dobro pitanje. Nisam imao takvu vezu, da se baš tako završi. Bilo je veza...

Jesu li vas varale žene?

- Možda jesu, varao sam i ja njih, sve je to u redu. Važno je da samo to radite pametno.

Priznajte da vam se udvaraju žene.

- Da. Ja sam svako veče u košnici. Bilo je raznoraznih ponuda. Možda ne direktnih, znaju moj status, možda bi neka htela da izađe sa mnom, pa mi da signal, ali moja žena zna da nema opasnosti.

Opet se druže

ŽAO MI JE ŠTO NISAM PRIČAO S DRAGANOM

Kako komentarišete ratove na estradi? Neko vreme niste pričali s Draganom Mirković.

- Ja se s Draganom nisam svađao. Cenim je izuzetno, ostvarena je i sve je postigla u karijeri. Treba to izdržati. Naljutio sam se što nije došla na moj koncert, ali bože moj, nema razloga da se ne družimo. Sad se družimo i žao mi je što smo izgubili pet godina, što nismo pričali i što smo zahladili odnose.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track