SEKA ALEKSIĆ NAPADNUTA ZBOG OGLASA KOJI JE PODELILA: Pevačica htela da pomogne, pa nagrabusila!
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

SEKA ALEKSIĆ NAPADNUTA ZBOG OGLASA KOJI JE PODELILA: Pevačica htela da pomogne, pa nagrabusila!

Stars -

Ni kriva ni dužna: Aleksićeva je okačila na Instagram konkurs za kuvara za restoran, ali su joj pojedinci zamerili što nije odgovarala na njihova pitanja

Seka Aleksić objavila je na svom Instagram profilu oglas za posao kuvara u jednom restoranu u Staroj Pazovi, ali umesto da joj budu zahvalni za informaciju, pojedini pratioci su je napali.

Svetu se ne može ugoditi... Seka Aleksić
Svetu se ne može ugoditi... Seka Aleksićfoto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica često objavljuje konkurse za posao da bi pomogla ljudima, ali se ovog puta iznervirala zbog potpitanja jedne gospođe. Bez obzira na to što u oglasu piše kontakt za dalje informacije, dotična se obratila pevačici s pitanjem u vezi sa zaposlenjem. Seku je to s razlogom iznerviralo. - Gospođo, imate kontakt, pa nazovite. Je l' toliko teško?! - napisala joj je Aleksićeva, a zatim se na njenom profilu razvila debata među fanovima da li je Seka takvim odgovorom bila gruba.

foto: Printskrin/Instagram

- Ne znam ništa o ovom oglasu više od onoga što u njemu piše! Pozovite, pa se sami raspitajte sve što vas zanima. Ja samo činim uslugu ovim ljudima - poručila je ona, smatrajući verovatno da je sasvim dovoljno što pomaže, bez obaveze da u oglasu i učestvuje. Međutim, mnogi su osuli drvlje i kamenje na nju.

foto: Printskrin/Instagram

- Auuu, sestro slatka, jesi li nam nešto ljuta? Gospođa je samo pitala, nema potrebe za tim uzvičnikom - napisala je izvesna Emira, ali je bilo onih i koji su stali u odbranu Aleksićeve.

foto: Printskrin/Instagram

- Pa ženi više prekipelo! Zar je stvarno teško čitati i nazvati - čudio se jedan pratilac, dok je drugi odlučio da je otprati zbog ovoga. Na kraju su se strasti ipak smirile, pa se žena koja je napravila pometnju izvinila. - Izvinjavam se ako sam vas uvredila. Nisam namerno, samo sam pitala - obratila se pevačici.

foto: Marina Lopičić

- Niste mene uopšte uvredili, ali pročitajte oglas, pozovite, pa se raspitajte za sve što vas zanima! Srećno - stavila je Aleksićeva tačku na prepirke.

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja