EKSKLUZIVNI KURIR PAPARACO! SMRŠALA I NASTAVILA DA LOČE: Ana Nikolić popila 3 flaše belog vina, pijana vrištala na konobara, a onda joj se ON pridružio (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ekskluzivni paparaco

EKSKLUZIVNI KURIR PAPARACO! SMRŠALA I NASTAVILA DA LOČE: Ana Nikolić popila 3 flaše belog vina, pijana vrištala na konobara, a onda joj se ON pridružio (FOTO)

Stars -

Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vreme. Uspela je da nas ubedi u to da se totalno promenila, odnosno da je sad posvećena snimanju novih pesama, svom izgledu i brizi o ćerki Tari, ali nismo dugo živeli u tom uverenju.

foto: Damir Dervišagić

Pre dve večeri dobili smo dojavu da se Nikolićeva nalazi u jednom poznatom prestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, pa smo pojurili da proverimo tu informaciju. Čim smo stigli na lice mesta, imali smo šta da čujemo, ali i da vidimo. Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smeh i vriska, od čega se orilo celo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić. Sedela je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, verovatno drugarice. Pile su, kako nam je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu belog vina.

foto: Damir Dervišagić

Već je bila ponoć kad smo uslikali Anu. Na fotografijama se vidi da je pijana. Jedva je sedela u stolici, non-stop se klatila, zabacivala glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

pola sam  pijana, a tek  je pola dva!
pola sam pijana, a tek je pola dva!foto: Damir Dervišagić

Pola sata posle ponoći njih dve su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vreme za polazak kući. - Konobar, konobar... Konobar! Dođi ovamo - vikala je Nikolićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kad je platila račun, pozdravila se s drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznati dečko. Ana se, izgleda, opametila nakon što su je privodili jer je vozila pijana, pa je angažovala vozača, koji ju je bezbedno smestio u automobil i odvezao kući.

Kurir.rs/I. Ercegovčević - M. Dejanović Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track