DOBILA BATINE, BILA SVA KRVAVA, A SAD GA PREKLINJE DA SE VIDE! Toma objavio celu prepisku sa Nadeždom: Tražim hotele da dođem u Svilajnac, volela bih da vidim TOMU! Smislila celu AKCIJU (VIDEO)
Foto: Printscreen

Medijski rat

DOBILA BATINE, BILA SVA KRVAVA, A SAD GA PREKLINJE DA SE VIDE! Toma objavio celu prepisku sa Nadeždom: Tražim hotele da dođem u Svilajnac, volela bih da vidim TOMU! Smislila celu AKCIJU (VIDEO)

Stars -

Tomislav Panić, koji je pretukao Nadeždu Biljić i donesena mu je mera prilaska do 30 dana, objavio je javno na Instagramu prepisku sa njom.

Naime, Paniće je u utorak priveden i saslušan u Prekršajnom sudu u Beogradu. Spekulisalo se da je razlog tome to što je fizički nasrnuo na Nadeždu, međutim on posle saslušanja rekao da je priveden zbog neke saobraćajne nesreće koja se desila pre Zadruge 2. Tom prilikom je rekao da se ne čuje sa Nadžedom i da je ne zove, kao i da Biljićeva pokušava na sve načine da se vidi s njim.

foto: Printscreen/Instagram

"Ovako, mi ćemo sutra uveče sa mojim kumom doći, ja ću sutra da vidim da smestim njih dvoje, a ako Tomislav hoće da me vidi da pričamo moramo negde gde nas niko ne vidi, ako ima neku ideju neka da predlog. Vidite ovako, ja sad tražim hotele, hostele, možda večeras dođem u Svilajnac, volela bih da vidim Tomu da niko ne zna i telefon ću da ugasim da niko ne zna", piše u porukama koje je Panić objavio, a navodno je Nadežda poslala.

foto: Printscreen

"E ovako, nikoga nisam spomenuo u lošem kontekstu, pa tako ni nju. Lepo sam rekao šta sam imao i video sam da konstantno se priča o tome kako ja nešto lažem ili izmišljam. Ovim putem bih želeo najlepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirovima i izletima besa, ljubomore itd... Tako i sve da prestanu sa ovim. Smatram sve ovo jednim vapajem za medijskom pažnjom, te samim tim bih rekao da prestanu sa izmišljotinama o meni i ja se na ovu temu više stvarno ne bih oglašavao. Hvala i živeli", napisao je Toma.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track