MIJATOV SE MALO ZANIO

FILIP MIJATOV OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE 3! Sve je već DOGOVORENO, kladio se sa fanovima da ONA pobeđuje, a kad čujete koliko će da traje, NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)

Stars -

Filip Mijatov, koji je dospeo u žižu javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije, sada je otrkio najveću tajnu rijalitija.

Naime, Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge i otrkio da će i Ana ući u Belu kuću, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i "zavrti priču".

foto: Pritnscreen

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje.

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namešteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dve sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track