HRVATSKA VODITELJKA ZANEMELA KAD JU JE SRPSKI BOGATAŠ ZAPROSIO! Mesecima su bili DOBRI prijatelji, a on je u punom restoranu izvadio PRSTEN OD 15.000 €!
Foto: Dragan Kadić

Ljubav traje već 6 godina

HRVATSKA VODITELJKA ZANEMELA KAD JU JE SRPSKI BOGATAŠ ZAPROSIO! Mesecima su bili DOBRI prijatelji, a on je u punom restoranu izvadio PRSTEN OD 15.000 €!

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek proslavlja šestu godišnjicu braka sa suprugom Vidojem Ristovićem, a pre nego što su počeli da se zabavljaju, a potom se i venčali na glamuroznoj ceremoniji, njih dvoje su mesecima bili prijatelji.

Nikolina (43) se nije zaljubila u Vidoja (40) na prvi pogled, međutim ona je njega osvojila čim ju je ugledao. Vidoje je Nikolinu spazio na televiziji, budući da je u to vreme radila u Srbiji i živela na relaciji Beograd - Zagreb.

foto: Printscreen/Instagram

Najpre su se nekoliko meseci družili, pre nego što su postali par. Kako su prenosili mediji, osvajao ju je mnogim znacima pažnje - u hotelsku sobu u kojoj je odsedala slao joj je cveće, torte, pa čak i dizajnerske torbe.

Kada su otpočeli vezu, vrlo brzo ju je zaprosio i to kada je u jednom beogradskom restoranu pred nju stavio prsten od belog zlata vredan 15.000 evra. Na uvo joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“ i nije je silio da pristane da se uda za njega, već joj je rekao "kad budeš spremna, stavi prsten na ruku".

Nikolina je isprva bila u šoku, ali odmah je znala da je to ono pravo i pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti. Raskošno slavlje sa 70 zvanica održano je 3.9.2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track