BOJAN LEKSINGTON JEDVA ČEKA DRUGO DETE DA MU SE RODI: Pevač PRIZNAO kako se supruga ponaša u DRUGOM STANJU! Jedno ne može nikako da promeni kod nje!
Foto: Printskrin/Instagram

porodično

BOJAN LEKSINGTON JEDVA ČEKA DRUGO DETE DA MU SE RODI: Pevač PRIZNAO kako se supruga ponaša u DRUGOM STANJU! Jedno ne može nikako da promeni kod nje!

Stars -

Bojan Leksington čeka drugo dete sa suprugom Aleksandrom, a pevač je iskreno ispričao kako njihova porodica funkcioniše.

Pevač ne krije da uživa u braku sa Aleksandrom koja, kako kaže, voli da preuzme sve obaveze na sebe, iako je u drugom stanju.

- Uopšte se nije promenila! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe, i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna. Nismo još uvek odlučili za ime. Kada se rodi, onda čemo odlučiti - rekao je pevač.

- Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: “Trebao bi ba budeš malo stroži. Ako kažeš nešto, stani iza toga!” Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo stroža prema njoj, a ja sam slab na ćerku. Ona je nemirna. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli.

- I te kako! Ona je mene upoznala pre nekih sedam-osam godina, ja sam tada uveliko bio u poslu i muzici. Čini mi se da sam tada više i nastupao, i ti noćni nastupi su bili češći, tako da sam manje bio kući. Sada više putujem, ali svaki slobodan trenutak koristim da budem sa porodicom.

Kurir.rs, Blic, MV / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja