SAMO JOJ JE OSMEH OSTAO ISTI: Ana Mihajlovski se ovako menjala s godinama, nećete je prepoznati na fotkama iz PROŠLOSTI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

stars transformacija

SAMO JOJ JE OSMEH OSTAO ISTI: Ana Mihajlovski se ovako menjala s godinama, nećete je prepoznati na fotkama iz PROŠLOSTI! (FOTO)

Stars -

Anu Mihajlovski svi znaju sa malih ekrana, dobro se sećaju nasmejane devojke koja juri po gradu tražeći kandidate koje će poslati na more.

Svojom neposrednošću, prirodnošću i osmehom osvojila je srca gledalaca. Nju publika i dalje voli, ali skroz je drugačija nego kada je radila „Leteći start“. Jedino, rekli bismo, osmeh joj je ostao isti. Doduše, sa beljim zubima, ali i dalje tim oružjem osvaja.

foto: Maja Mojsovski Rašević
foto: Vladimir Lukić

Na početku karijere Ana je imala drugačiju frizuru, ali i lik, zato što je kasnije na sebi korigovala sve što joj je smetalo. Jedno vreme je nosila protezu kako bi ispravila zube, bila je u taboru smeđokosih, ali je odlučila da isproba i neku novu boju. Nije daleko otišla, već je svoju smeđu kosu prefarbala u plavo. Blajhana talasasta kosa postala je ono po čemu se prepoznaje.

foto: Dragana Udovičić
foto: Damir Dervišagić

Ana je sredila svoj nos, a korigovala je i usne. Što se tiče oblačenja, kako je sazrevala, tako je birala smelije kombinacije, koje joj i danas odlično pašu. Vitku liniju održava redovnim treniranjem, pa iako je majka troje dece, izgleda bolje nego mnoge njene koleginice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Sonja Spasić

Svakako, bila je slatka, a s korekcijama koje je obavila postala je još lepša. Redovni kozmetički tretmani i nega lica pomažu joj da se bore na njenom licu ni u 36. godini gotovo ne primećuju.

Kurir.rs/M. Trajković Foto: Damir Dervišagić,Sonja Spasić

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja