ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO NOVU PROGRAMSKU ŠEMU: Dušica Spasić novo lice Pinka, Leposava će biti prava kučka, a stiže i Šark tenk na srpski način, Crveni mesec, Preživeti Beograd... (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NOVITETI

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO NOVU PROGRAMSKU ŠEMU: Dušica Spasić novo lice Pinka, Leposava će biti prava kučka, a stiže i Šark tenk na srpski način, Crveni mesec, Preživeti Beograd... (FOTO)

Stars -

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, predstavio je juče programsku šemu koja će se naći na ružičastoj televiziji od jeseni.

foto: Pink promo

Idejni tvorac "Zadruge" naglasio je da će ova, treća sezona rijalitija biti najbolja do sada. Više od 65.000 prijava poslato je za ovaj šou, ali je stručni tim odabrao samo najzanimljivije kandidate, pa će se od sutra uveče takmičiti oko 50 učesnika.

foto: Nemanja Nikolić

Željko je i zvanično potvrdio da će novo lice Pinka biti Dušica Spasić, koja stiže s RTS. Ona će voditi emisiju koja neće biti samo informativnog karaktera. Mitrović planira da započne još neke projekte o kojima je razmišljao ranije.

foto: Printscreen

- Meni jako značajan projekat "Šark tenk" planiramo tri godine i ove će ga definitivno biti. Za one koji ne znaju, to je format sa pet članova žirija koji su investiciono sposobni da tog trenutka odluče da stupe u finansijsko partnerstvo s nekim kandidatom koji ima dobru ideju. Žiri je zanimljiv, i ja ću biti jedan od članova žirija - ispričao je Željko, između ostalog, o budućim planovima. Vlasnik Pinka naglasio je da će od jeseni programska šema obuhvatati informativu, rijaliti i igrane programe koji uključuju nekoliko serija koje se već snimaju.

foto: Zorana Jevtić

- Biće kombinovan program sa te tri glavne glave - informativa, koja je značajna, rijaliti i igrani programi. U ovoj programskoj godini će ti elementi biti najznačajniji, biće neponovljiva jer to nisu samo novi programi ili emisije već nove kategorije programa, koje se uspostavljaju i za koje ne planiram da prestanu u narednoj deceniji, dok svi u Srbiji ne prihvate da oberučke prihvate te igrane programe. Sve zavisi od uspešnosti jer predugo ih nije bilo. Ljudi su zbog deficita dramskih programa našli alternativu u rijalitiju i počeli su da se vezuju - zaključio je Mitrović.

foto: Nemanja Nikolić

Jedna od serija "Crveni mesec" kreće sa emitovanjem od 7. oktobra, a u toj isto nedelji kreće i "Preživeti Beograd" Radoša Bajića.

Željko pripremio robota Leposava će biti prava kučka

foto: Nemanja Nikolić

Željku je ostalo još malo vremena da poradi na robotu Leposavi, koji je osmislio, a u čijoj izradi mu je pomogao tim stručnih ljudi. Mitrović kaže da Leposava neće biti popustljiva prema zadrugarima i da će morati da je slušaju. - Leposava će biti prava kučka prema učesnicima. Biće nad*kana teta koja im neće dati da rade šta hoće - rekao je Mitrović.

Kurir.rs/ Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja