Najnovije vesti

SEKA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE DONELA ODLUKU! Rodiću petoro dece, Jakov će imati mnogo braće i sestara! Već odabrala ova BIBLIJSKA imena
Foto: Privatna Arhiva

Dece nikad dosta

SEKA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE DONELA ODLUKU! Rodiću petoro dece, Jakov će imati mnogo braće i sestara! Već odabrala ova BIBLIJSKA imena

Stars

Seka Aleksić želi da rodi petoro dece! Pevačica je u šestom mesecu trudnoće i čeka drugog sina Isaka, ali se tu neće zaustaviti.

Ona planira da trogodišnjem nasledniku Jakovu podari još braće i sestara. Aktivna trudnica Seka se nada će se njenom mužu Veljku Piljikiću i njoj ispuniti želja da imaju veliku porodicu.

-Volela bih da imam petoro dece i radim na tome. Dece nikad dosta. Posle ove trudnoće priželjkujem bar još.

foto: Printscreen/Instagram

"Ako Bog usliši naše molitve, imaćemo još naslednika", napisala je folkerka na Instagramu, a potom otkrila koja su prema njenom mišljenju najlepša biblijska imena, pored Jakova i Isaka, koja je već odabrala za svoje sinove: Avram, Amon, Sara i Zara.

Seka i Veljko jedva čekaju dolazak drugog nasle dnika, a i njihov prvenac Jakov veoma je nestrpljiv.

"On se jako raduje. Stalno mi ljubi i mazi stomak. Čeka brata nestrpljivo", otkrila je folkerka.

Sekine pratioce zanimalo je kako se ona oseća u drugoj trudnoći da li je razmažena.

"Uopšte sam aktivna trudnica, jer smatram da trudnoća nije bolest. Ukoliko žena nema neke komplikacije, treba sve normalno se ne umaram. Ja da radi kao i pre trudnoće. Najlepše se osećam kada nešto radim. Jedino trenutno ne treniram", rekla je Aleksićeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Informer/Foto: Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...