Najnovije vesti

Strašna smrt

STRAŠNA SMRT! Stigli prvi rezultati obdukcije tela repera Grua! 5 udara o vodu bili su kobni! Evo šta mu se desilo (VIDEO)

Stars

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u ponedeljak u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tela.

foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru, koji je voleo ekrtemne sportove, tragično je izgubio život tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju. Na Facebook se pojavio snimak za koji se veruje da su poslednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabeleženi kamerom!

Prema priči očevidaca, Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

"Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov", rekao je očevidac.

"Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

foto: S.U., Dragan Kadić

Kurir.rs/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...