Najnovije vesti

GAGI ĐOGANI: Pevao sam s Mirom Marković, obožavala je ovaj hit iz 90-ih!
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Srđan Suki

stars Mini-intervju

GAGI ĐOGANI: Pevao sam s Mirom Marković, obožavala je ovaj hit iz 90-ih!

Stars

Ne bih ušao ni u jednu stranku i znam zašto. Ali politika me je uvek zanimala. Još kao mali gledao sam Dnevnik. Da sam završio visoke škole i da sam

rečitiji, bavio bih se politikom.

Uoči ulaska u rijaliti-šou „Zadruga“ Gagi Đogani evocira uspomene na jednu proslavu Marije Milošević na koju je njegova grupa došla po želji tada prve dame Jugoslavije. Poznanstvo s porodicom predsednika pamti po tome što su po Mirinoj želji pevali tadašnji hit „Samo u snu“.

foto: Damir Dervišagić

Kako je došlo do toga da nastupaš pred predsednikom države? - Bilo je to na poziv Marije Milošević, kad sam upoznao i njene roditelje Miru Marković i Slobodana Miloševića. Na tom rođendanu Košave bili su svi tada bitni političari, od Lilića pa nadalje. Mira je obožavala pesmu „Samo u snu“.

Da li je Mira đuskala uz vaš tada čuveni hit? - Nije baš đuskala, ali je pevušila.

foto: EPA

Jeste li o nečemu razgovarali? - Nije bilo prilike tada, ali znam da nas je Marija zvala da pevamo zbog Mire, koja nas je volela.

Smatraš li da si poznanstvo s političarima mogao da iskoristiš za veći uspeh u poslu? - Uspeo sam dovoljno i bez njih.

Da li bi ušao u neku stranku danas? - Ne, i znam zašto. Ali politika me je uvek zanimala. Još kao mali gledao sam Dnevnik. Da sam završio visoke škole i da sam rečitiji, bavio bih se politikom.

Kurir.rs/Marija Trajković Foto: Damir Dervišagić,EPA/Srđan Suki

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...