MATEJA KEŽMAN OBOŽAVA SPORT OD KOJEG JE GRU STRADAO: Ne mogu da zamislim život bez KAJTA! Evo šta mi se dešava kad izađem na vodu!
Foto: Dragan Kadić

NIJE GRU BIO JEDINI ZAVISNIK OD ADRENALINA!

MATEJA KEŽMAN OBOŽAVA SPORT OD KOJEG JE GRU STRADAO: Ne mogu da zamislim život bez KAJTA! Evo šta mi se dešava kad izađem na vodu!

Stars -

Reper Dalibor Andonov Gru izgubio je život u ponedeljak na Dunavu dok je vozio kajt. Dalibor je bio zavisnik od ekstremnih sportova i sem kajta, voleo je snoubord.

foto: Printscreen, Luka Šarac

Reper nije jedini sa javne scene koji voli ekstremne spotove, Mateja Kežman pasionirani kajter. Bivši fudbaler je čak otvorio na Adi Bojani lafić u kom se okupljaju ljubitelji kartinka.

"Kada sam završio karijeru, krenuo sam da radim neke stvari koje nisam mogao dok sam igrao. Tako sam počeo sa kajt-surfom, skijanjem i snoubordom. Volim prirodu i svi sportovi su povezani s prirodom i omogućavaju mi da ne putujem svetom bez veze već da uvek jurim sve te tačke gde ima snega i vetra", ispričao je Kežman.

"Reč je o sjajnom sportu gde si vezan za dasku, a opet te progoni vetar, znači čista priroda. Ekstreman je, pun adrenalina koji mi nedostaje otkako sam prestao da igram fudbal. Ne mogu da zamislim život bez kajta", rekao je fudbaler.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer/Foto Printsceeen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track