RADINA BABA ZAVRŠILA U STARAČKOM DOMU, PALA I POLOMILA KUK: Ono što je Manojlovićeva učinila za nju izmamiće vam SUZE!
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVNO

RADINA BABA ZAVRŠILA U STARAČKOM DOMU, PALA I POLOMILA KUK: Ono što je Manojlovićeva učinila za nju izmamiće vam SUZE!

Stars -

Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, ona je pomagala ocu i sestri i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

Pevačica je pre nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene nane Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu.

"Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno", otkrila je Rada i dodala:

"Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu "Od izvora dva putića" , tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala "Moj dragane, što me zaboravljaš", jer ona obožava tu pesmu."

"Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa", zaključila je Manojlovićeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja