Najnovije vesti

RADINA BABA ZAVRŠILA U STARAČKOM DOMU, PALA I POLOMILA KUK: Ono što je Manojlovićeva učinila za nju izmamiće vam SUZE!
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVNO

RADINA BABA ZAVRŠILA U STARAČKOM DOMU, PALA I POLOMILA KUK: Ono što je Manojlovićeva učinila za nju izmamiće vam SUZE!

Stars

Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, ona je pomagala ocu i sestri i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

Pevačica je pre nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene nane Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu.

"Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno", otkrila je Rada i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

"Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu "Od izvora dva putića" , tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala "Moj dragane, što me zaboravljaš", jer ona obožava tu pesmu."

"Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa", zaključila je Manojlovićeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...