ANA BEKUTA PREUZELA HRVATICI NAGRADU! Pevačice se sukobile pred PUNOM SALOM! OBE hoće na PUTOVANJE za DŽABAKA! Estrada u ŠOKU!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

novi rat POZNATIH!

ANA BEKUTA PREUZELA HRVATICI NAGRADU! Pevačice se sukobile pred PUNOM SALOM! OBE hoće na PUTOVANJE za DŽABAKA! Estrada u ŠOKU!

Stars -

Ana Bekuta i Nina Badrić sukobile su se na jednom prestoničkom događaju, a razlog je gratis putovanje koje je dobila pevačica.

Naime, organizator je napravo nagradnu igru za goste, koja je ubrzo pala u senku estradne svađe između narodne i pop pevačice.

Sve zvanice su na ulazu dobile papiriće sa brojevima, a nešto kasnije je počela tombola i izvlačenje dobitnika predviđenih nagrada.

Broj koji je imala Nina Badrić je izvučen, pa je ona izašla na binu kako bi joj uručili vaučer.

- Reč je o poklon vikendu u jednom luksuznom mestu u Crnoj Gori. Nina se obradovala, zahvalila, a onda se desilo to čemu se niko nije nadao - preneo je izvor koji je bio na licu mesta.

- Ustala je Ana Bekuta, počela da maše i da traži mikrofon. Kad ga je dobila, rekla je: "Ja se bunim!"

- Nina se nasmejala i upitala u čemu je problem, a Ana joj je odgovorila: "Ja uopšte nisam dobila broj" - nastavlja izvor.

foto: Printscreen/Instagram

- Nina je rekla "U redu je, Ana, evo vam broj. Poklanjam vam ja moj".

- I dala joj je, tako da će očigledno Bekuta biti ta koja će ići na besplatni vikend, ako bude htela - završio je izvor.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, MV, Telegraf / Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja