Najnovije vesti

LJUBA I VESNA NAŠLE SE NA SUDU, RIVASOVA IZNELA SVE DETALJE: Rijaliti tek kreće, ja držim pištaljku u ruci!
Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

POČEO RAT

LJUBA I VESNA NAŠLE SE NA SUDU, RIVASOVA IZNELA SVE DETALJE: Rijaliti tek kreće, ja držim pištaljku u ruci!

Stars

Ljuba Pantović tužila je Vesnu Rivas zbog jedne rečenice koju je izgovorila u rijalitiju, a onda je Vesna učinila isto.

"Za razliku od Ljube, ja nemam krimogenu prošlost", rekla je Vesna jednom prilikom, zbog čega je dobila tužbu od Ljube, ali se sada "majka rijalitija" oglasila na Instagramu.

foto: Printscreen/Happy

"Danas je održano ročište, u sudskom sporu na relaciji Ljuba Pantović i ja. Prvo je ona mene tužila, pošto sam izjavila u Parovima, da ja za razliku od nje, nemam kriminogenu prošlost i da ne želim da komentarišem ništa povodom njenih pretnji i ružnih komentara na moj račun. E, to joj nije išlo u prilog pa je nastavila da me pljuje na svakom ćošku pa i tokom boravka u Zadruzi 2. Odgovorila sam protivtužbom, izvadila podvrdu u MUP u da nisam niti prevarant, kako ona tvrdi, niti kazneno osuđivana. Sada sam napolju, van rijalitija, pa ćemo natenane da odradimo životni rijaliti", napisala je Vesna, a potom nastavila:

"Pošto je danas tokom suđenja bila jako bezobrazna i nepristojna, kršeći non-stop pravila ponašanja u sudnici, pored tri snimka koja sam priložila u tužbi protiv nje, planiram tek da priložim još 33. Kad hoće rat, sad će ga baš dobiti. Danas je tek počelo po mojoj tužbi, kako to misli da će me dobiti i oboriti svoje snimke, svojih reči upućenih na moj račun? A da, Ljubi fali rijaliti i mediji… Sad sam se lično uverila ko je u stvari iz porodice Subotić gurao u medije priču iz njihove porodične sage… E, Ljubo, Ljubo, slabog savetnika imaš, a rijaliti tek kreće. Zaboravila si da van TV rijalitija, ja držim pištaljku u ruci i najavljujem i početak i kraj utakmice."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...