Najnovije vesti

TRANSVESTIT IZ PAROVA OTVORIO DUŠU ZA KURIR Kristijan Kiki Nikolić: Živim od socijalne pomoći!
Foto: Nemanja Nikolić

INTERVJU

TRANSVESTIT IZ PAROVA OTVORIO DUŠU ZA KURIR Kristijan Kiki Nikolić: Živim od socijalne pomoći!

Stars

Iskreno Kristijan Kiki Nikolić kaže da je rođena u Šapcu, da je stanovala u barakama na Novom Beogradu i da se s porodicom pre šest godina preselila u Diseldorf, gde sastavljaju kraj s krajem

Učesnik „Parova“ Kristijan Kiki Nikolić (23) iz Šapca izazvao je burne reakcije zbog svog fizičkog izgleda.


Ističe da je transvestit i isključivo želi da mu se ljudi obraćaju u ženskom rodu. Kiki je pred ulazak u rijaliti otvorila dušu za Kurir i ispričala da godinama živi na rubu egzistencije.


Kad si počela da se oblačiš kao žena?


- Ja sam transvestit, nisam gej. Volim muškarce. Odmalena sam želela da budem žensko, a tako se predstavljam pune tri godine. Do tada sam se oblačila kao muškarac i tako se ponašala. Ja sam samo rođena u pogrešno vreme i u pogrešnom telu. Obožavam da se modiram, šminkam i hoću da postanem poznata, to mi je san odmalena.


Kako su tvoji roditelji to prihvatili?


- Nije im bilo svejedno, ali morali su to da prihvate. Nisu me odbacili, a to mi je najbitnije. Nas ima šestoro sestara i braće. Moj brat Alen je mlađi od mene tri godine i oblači se isto kao ja. On je lepši, zgodniji i više liči na žensko. Imamo istu kosu, svi misle da smo bliznakinje. Mi smo romske nacionalnosti i ne stidimo se toga. Potičemo iz siromašne porodice.


Kakav je vaš odnos u porodici?


- Volimo se i slažemo. Mi smo gori od Kardašijanovih. Kada bi nas kamere snimale, bio bismo najgledaniji rijaliti svih vremena. Kakvi Kija, Luna i Sloba. Pa moja rođena sestra se udala za čoveka koji je zbog nje ostavio svoju decu, ona mu rodila četvoro i nedavno ih je sve napustila zbog drugog čoveka. Jedan brat mi je normalan, stekao je svoju porodicu.


Zbog čega si ušla u „Parove“?


- Da bih porodici olakšala život. Veoma smo siromašni. Rođena sam u Šapcu, živeli smo u barakama na Novom Beogradu, a već šest godina smo u Nemačkoj, u blizini Diseldorfa.


Čime se tamo bavite?


- Živimo od socijalne pomoći. Svaki član dobija mesečno po 300 evra i tako nekako guramo. Otac mi je mnogo bolestan, imao je preko 20 operacija. Srce mu radi samo 20 posto. Majka brine o njemu, nisu sposobni da rade. Porodica mi je i dalje tamo, a ja ću svoju sreću okušati u rijalitiju.


Kako si uspela da kupiš garderobu?


- Ponela sam samo jedne patike i štikle. Nešto mi je ostalo u Nemačkoj, ali nemam. Kad bi mi neko nešto poklonio, bilo bi idealno, a glupo mi je da tražim.


Imaš li dečka?


- Imala sam, ali raskinula sam zbog „Parova“. On je Turčin i bilo nam je idealno, ali ta priča je završena.

 


(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Nemanja Nikolić)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...