MILIJANA ČUVA SUPRUGA I U RIJALITIJU: Uništiću svaku koja priđe mom Milojku!
Foto: Nemanja Nikolić

U PRIPRAVNOSTI

MILIJANA ČUVA SUPRUGA I U RIJALITIJU: Uništiću svaku koja priđe mom Milojku!

Stars -

Zapretila Novopečena gospođa Božić otkrila da svaka devojka
kojoj padne na pamet da priđe njenom mužu treba da je se pazi

Milojko i Milijana Božić ponovo su deo rijalitija, ovaj put kao bračni par. Penzioner i njegova 53 godine mlađa supruga kažu da će redovno imati seks u „Parovima“, a možda im se omakne i da novopečena mlada zatrudni.

Par koji je zbog razlike u godinama od pola veka završio čak i na naslovnicama stranih medija obećava dobar šou! Kako kažu, njima je dovoljno da se ponašaju onako kako se ponašaju i u spoljnom svetu i da će biti interesantni.

- Pokazaćemo naše prirodno ponašanje. Dovoljno je da pokažemo našu realnost i to je šou. I prošle godine smo rekli ako se desi seks, neka se desi. Nije isključeno da ćemo ga imati ove sezone jer je deset meseci period u kome nećemo izdržati ni ja ni Milojko - rekla je Milijana, koja je vodila glavnu reč.

Ona je otkrila da li će praviti bebu u rijalitiju.

- Beba je ogromna obaveza. Ali ako bog da, biće i toga. Pravićemo bebu u rijalitiju ako poželimo, imala bih ovde sve uslove. Bilo bi mi opušteno i svi bi mi ugađali. Sve je moguće - kaže ona kroz osmeh, a Milojko dodaje da bi voleo da mu žena podari dete.

Pošto su u „Parove“ ušle mnoge nove takmičarke, pitali smo Miljanu šta bi se desilo kada bi neka pokušala da zavede Milojka.

- Ma nema šanse nijedna. Znam ja Milojka, on je moj i ne gleda druge. Ali da se to desi, ne bi joj bilo dobro, ne bih je baš očerupala, ali uništila bih je - kaže ona.

Dobra vest kojom nam se bračni par pohvalio jeste i pomirenje sa Milijaninim roditeljima, koji im nisu došli na svadbu.

- Čuli smo se više puta s mojima. S mamom smo se videli. Zagrlila je Milojka i prihvatila ga. Bilo joj je teško što nije bila na svadbi. Tata nije bio tu, bio je na poslu - kaže Milijana.

(Kurir.rs / J. Stuparušić / Foto:Nemanja Nikolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track