Najnovije vesti

HTELA SAM DA JE ZGROMIM! Rada Manojlović otkrila detalje o pevačici koja je njenom Harisu slala gole slike! POSTAVILI JE NA MESTO!
Foto: Pritnscreen

HAOS

HTELA SAM DA JE ZGROMIM! Rada Manojlović otkrila detalje o pevačici koja je njenom Harisu slala gole slike! POSTAVILI JE NA MESTO!

Stars

Rada Manojlović u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj" morala je da otkrije ko je njena koleginica koja se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

"Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo... Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam", rekla je Rada.

Ipak, nije želela javno u emisiji da kaže koja koleginica je u pitanju, ali je obećala Ognjenu da će mu reći nakon emisije.

foto: Pritnscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...