Najnovije vesti

OBJASNILA

KAJA ŽESTOKO ODBRUSILA! Takvi samo blate, dižu bune, PRODAJU NAŠE SUZE ZA SITNIŠ! Ali jedno ne možogu da mi oduzmu! Napravila LOM! (VIDEO)

Stars

Katarina Ostojić Kaja nakon emotivne poruke u kojoj je priznala da su se ona i Džunior Džek sporazumno razveli jer je ljubav prestala između njih, još jednom je javno progovorila o svojoj instimi na društvenoj mreži Instagram.

"Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama", poručila je ona.

A ovoga puta, osvrnula se na sve zle jezike od kojih nije imala mira, te naglasila da jedno nikada neće moći da joj oduzmu, a to je muzika.

Ona je objasnila i da oni koji je vole znaju tačno ko je ona zaista i da je i to nešto na šta niko nikada neće moći da utiče.

foto: Instagram screenshot

"Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju... Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. 'Da te mrze, a da ti se dive', kao u pesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzeli, a divili su se. Zarađivali na njihovoj nesreći. Nazivali pogrdnim imenima. Pokušavali da ih naprave sebi sličnim. Nas takve, vazda su želeli da omalovaže. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prići. Oni koji ne mogu doći do nas. I kad smo arogantni prema njima jer nas napadaju i blate, onda nas blate još više, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi sličnima, koji kupuju jeftine stvari i jos jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada", poručila je Kaja pa napravila lom.

Fanovi su je slušali kako peva s uživanjem, a ježili se dok su čitali njene reči - komentari koji o tome svedoče su se nizali jedan za drugim.

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...