SLOBA RADANOVIĆ PONOVO SLOBODAN: Ostavio misicu zbog ljubomore!
Foto: Vladimir Šporčić, Instagram

EKSKLUZIVNO

SLOBA RADANOVIĆ PONOVO SLOBODAN: Ostavio misicu zbog ljubomore!

Stars -

Sloba Radanović nedavno je raskinuo s devojkom Ljubicom Rajković, s kojom se nakon razvoda od Kristine Kije Kockar prvi put pojavio u javnosti, ekskluzivno saznaje Kurir.

Iako je pevač mislio da se konačno skrasio pored misice i oprao od brojnih afera, on je ipak rešio da stavi tačku na vezu, a razlog je prvenstveno ljubomora i nepoverenje.

- Zbog svoje burne prošlosti Sloba malo priča o svojoj privatnosti, maltene nam se više i ne otvara. Ipak, primetili smo da je nedavno bio čudan i pomalo tužan, nije nešto bio u elementu, osim kad ne radi, tad stvarno kida. Čuli smo da se posvađao s devojkom, da bi nam zatim on rekao da su raskinuli - otkriva za Kurir jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da je pevač raskinuo vezu.

- Kaže da ima preveliki pritisak zbog posla i da ne želi da ga mu još neko dodatno stvara, bez obzira na to što ju je zavoleo. On nije navikao tako da funkcioniše, pogotovo sada kada ne zna gde udara od posla i snimanja. Ljubica je jako dobra devojka, ali ne može da se nosi s njegovom popularnošću, a i često mu je prebacivala zbog nastupa, kao i ljubavnih poruka koje dobija na društvenim mrežama - otkriva jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da pevaču, koji se proslavio u „Pinkovim zvezdama“ i kao učesnik „Zadruge 1“, sada odgovara samoća.

- Sada je odlično. Primetili smo da konačno radi sve baš onako kako on želi. Nastupa, odmara se, izlazi, druži se, ide kod roditelja u Zrenjanin... Sigurno ima neke kombinacije, ali veza mu sada nije prioritet - zaključuje naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo za komentar Radanovića, koji je potvrdio naša saznanja.

- Tačna vam je informacija, nemam više devojku, opet sam sam. Zaista ne bih ništa komentarisao o tom pitanju. Nije trenutak, a i ne mora moj privatni život svaki put da bude na udaru. Hvala vam na razumevanju - rekao je pevač za Kurir.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić
Poklon MISICA MU STAVILA DETELINU OKO VRATA

Ljubica Rajković navodno je Slobi Radanoviću poklonila ogrlicu s motivom deteline, koju je on nosio oko vrata u novom spotu. Njihov „tajni znak“ koji su eksponirali na društvenim mrežama upravo je i odao početak njihove ljubavne veze, koju su prvih dana demantovali.

Nastavile dalje SLOBINE BIVŠE U SREĆNIM VEZAMA

Iako su se Kristina Kija Kockar i Luna Đogani u prvoj sezoni „Zadruge“ lomile oko Slobe Radanovića, na kraju nijedna nije završila s njim. Nakon rijalitija razveo se od Kije, koja nije mogla da pređe preko njegove prevare u rijalitiju s ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Kockarova je trenutno u srećnoj vezi s bivšim dečkom Dušice Jakovljević, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, dok je Luna s Markom Miljkovićem, s kojim se smuvala u „Zadruzi 2“.

Peticija Traže da Luna napiše knjigu POTPIŠI I PODRŽI NOVOG ŠEKSPIRA!

Luna Đogani planirala je da posle izlaska iz „Zadruge“ napiše knjigu, ali je od toga odustala. Zbog toga su njeni „fanovi“ na internetu pokrenuli peticiju da pevačica ipak uzme olovku u ruke i počne da piše svoju priču.

- U svetu punom šunda i kiča, pojavi se jedna svetla zvezda, naša Luna. Knjiga koju smo jako iščekivali je pauzirana. Luna kaže da svako danas može napisati knjigu, te odustaje od iste. Da Luna nastavi s pisanjem, potpiši i podrži novog Šekspira - piše u peticiji koju je do sada potpisalo deset ljudi.

Luna je najavljivala tokom učešća u „Zadruzi“ da će napisati knjigu, ali je po izlasku rekla da odustaje.

- Htela sam posle prve sezone „Zadruge“ da napišem knjigu, bila sam fokusirana na to, ali sam na vreme odustala. Danas svako može da napiše knjigu! Bio bi me blam da je objavim - rekla je Luna.

(Kurir/rs / J. S. Marija Dejanović / Foto:Vladimir Šporčić, Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track