Najnovije vesti

ALBANAC JE PRED MOJIM OČIMA UBIO ČETVORO MLADIH! JA SAM OZBILJAN SLUČAJ! Ivan Gavrilović pobegao iz Zadruge jer je bolestan zbog masakra u Paraćinu! ŠOK!
Foto: Sonja Spasić

Zašto je pobegao iz rijalitija

ALBANAC JE PRED MOJIM OČIMA UBIO ČETVORO MLADIH! JA SAM OZBILJAN SLUČAJ! Ivan Gavrilović pobegao iz Zadruge jer je bolestan zbog masakra u Paraćinu! ŠOK!

Stars

Ivan Gavrilović pobegao je iz rijalitija „Zadruga“ zbog, kako kaže, zdravstvenog problema koji vuče zbog Paraćinskog masakra, kome je prisustvovao 1987. godine!


Denser tvrdi da nije mogao da izdrži u Pinkovom projektu jer nije imao adekvatnu negu koja mu je potrebna.


- Ja sam ozbiljan slučaj. Sa zdravljem ne smem da se igram. Nisam mogao da izdržim i nekoliko puta sam pokušavao da izađem. Obezbeđenje me je uhvatilo i s njima sam se ozbiljno zakačio. Uleteo sam u produkciju i počeo da se derem i svađam. Nisu imali razumevanja. Ja moram da imam terapiju za srce, ali oni su nemarno postupili prema meni. Pre nego što sam ušao, jasno sam naglasio u čemu je problem. Budim se u sedam ujutru, a produkcija dolazi u jedanaest, za ta tri sata ako mi se sloši, ja mogu da riknem - priča Ivan, koji ističe da zatvoreni prostor na njega stresno deluje još od Paraćinskog masakra.

foto: Printscreen


- Tada su počeli svi moji problemi. Albanac je pred mojim očima ubio četvoro mladih ljudi. Možete da zamislite kako mi je bilo. Godinama ne mogu da se oporavim. Te stvari nisu za zajebanciju. Moram da imam nekog ko će da bude pored mene kad mi pozli i da mi da terapiju. Ja to nisam imao i zbog toga je bilo najbolje da se sklonim - kaže Gavrilović


On ističe da je šokiran onim što je za 12 dana boravka u „Zadruzi“ doživeo.


- Bilo mi je muka od prostitutki. Ova jedna se raduje što je bila sa Šakom, a druga sa Amarom. Zašto toliko kurvi na televiziji? Šta treba da radi devojka ako nema posao? Da pokaže guzu, sise, one se raduju što su kurve. Neverovatno! One treba da idu u javne kuće. U šoku sam - zaključuje denser.

Šta je Paraćinski masakr
ALBANAC POBIO VOJNIKE U KASARNI

 

Događaj poznat kao Paraćinski masakr odigrao se 3. septembra 1987. godine, kada je vojnik Aziz Keljmendi, naoružan automatskom puškom, u kasarni „Branko Krsmanović“ ušao u spavaonicu i zapucao na druge vojnike. On je ubio četvoricu, a ranio petoricu mladića. Nakon masakra Keljmendi je iz kasarne pobegao na obližnje Karađorđevo brdo. Za njim je u poteru krenula vojna policija, te ga opkolila. Tada je, prema zvaničnoj verziji događaja, izvršio samoubistvo.


Vojna policija je posle tog događaja sprovela istragu. Ona nije dala odgovore na pitanje o motivima, iako neki izvori spominju nalaze lekara, prema kojima je Keljmendi bio mentalno rastrojena osoba.

 


(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:Sonja Spasić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...