Najnovije vesti

SVE JE JOŠ SVEŽE I BOLNO! HOĆU DA SE POVUČEM! Milica Todorović prvi put posle 2 meseca progovorila o raskidu sa koreografom!
Foto: Damir Dervišagić

'SVE JE JOŠ SVEŽE I BOLNO...'

SVE JE JOŠ SVEŽE I BOLNO! HOĆU DA SE POVUČEM! Milica Todorović prvi put posle 2 meseca progovorila o raskidu sa koreografom!

Stars

Kada je, pre skoro dve nedelje, odjeknula vest o raskidu Milice Todorović i Miloša Paunovića malo ko je bio spreman da poveruje u to.

 

Podsetimo, pre pola godine 28-godišnja pevačica je pričala o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su priče o prekidu veze zvučale kao neslana šala. Iako desetak dana nije želela da priča na ovu temu, Milica je konačno rešila da definitivno potvrdi raskid.

 

"Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime", istakla je Todorovićeva.

 

"Hvala svim medijima i ljudima na razumevanju i što su uz mene. Družimo se uskoro", zaključila je pevačica, naglašavajući da ne želi da ulazi u detalje raskida.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Story/Foto Kurir

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...