Najnovije vesti

TRAŽILA JE SAMO MASNO DA JE PLATE! Noćna mora Jelene Golubović spremna je da se preseli u RIJALITI VILU!
Foto: Nemanja Nikolić

svi na nogama

TRAŽILA JE SAMO MASNO DA JE PLATE! Noćna mora Jelene Golubović spremna je da se preseli u RIJALITI VILU!

Stars

Jelena Golubović ubrzo nakon ulaska u "Parove" postala je jedna od onih koji "nose rijaliti", a kako se navodi, uskoro će joj se pridružiti niko drugi nego Slađa Petrušić, a to je već sada podelilo fanove! Dok jedni strahuju od njihovog susreta, drugi jedva čekaju spektakl koji bi mogao da nastane i istog trenutka kada bivša voditeljka kroči u velelepnu vilu u Zemunu. 

 

 

"Slađana je spremna na sve kada je rijaliti u pitanju. Iako je jedno vreme bila u svađi sa čelnim ljudima televizije, odlučila je da se pomiri i sklopi sporazum koji će imati obostranu korist. S obzirom na to da je poznato da se Jelena i Slađa sude zbog tuče koja se dogodila u rijalitiju, sve je spremno za pravi spektakl. Sud je Petrušićevoj presudio šest meseci zatvora zbog nasilnog udaranja Golubovićeve u predelu lica, te bi ona sada mogla kaznu da služi u vili", ispričao je blizak izvor, pa nastavio:

 

"Jedino što ona zahteva jeste dobar honorar. Ispod 2.000 evra nedeljno ne želi da pristane, jer zna kakav će bum napraviti u rijalitiju. Ostaje samo da vidimo kako će Golubovićeva reagovati kada je ponovo vidi na vratima vile", zaključio je on. 

 

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Nemanja Nikolić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...