Najnovije vesti

ILDA ŠAULIĆ PROGOVORILA O MISTERIJI BROJA 17: Šaban Šaulić na taj datum je IZBODEN, OPERISAN I POGINUO JE, a sad se još i ovo desilo njegovoj porodici!
Foto: westfalen-blatt.de, Pritnscreen/Glamur, Nemanja Nikolić

Sve je u vezi sa tim brojem

ILDA ŠAULIĆ PROGOVORILA O MISTERIJI BROJA 17: Šaban Šaulić na taj datum je IZBODEN, OPERISAN I POGINUO JE, a sad se još i ovo desilo njegovoj porodici!

Stars

Ćerka preminulog pevača Šabana Šaulića Ilda Šaulić posvetila svom pokojnom ocu pesmu, a objavila je na kobni datum 17. 

 

 

- To se sve tako namestilo, jer sama pesma budi emociju, svi smo i plakali, jer nas je potreslo, ali smo se i smejali, ali dobro. Jeste da je taj 17. i datum kada nas je moj otac napustio, ali tada je i rođendan mom sestriću Luki, ali dobro to je život - rekla je Ilda.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, tragična simbolika broja 17 povezuje se sa smrću legendarnog pevača Šabana Šaulića. Slavni folker poginuo je upravo 17. februara, a za ovaj datum, ali i broj generalno, vezuju se mnoge stvari iz njegovog života. Naime, od samog početka njegove karijere ovaj broj ga je pratio. Prvi singl „Dajte mi utjehu“ Šaban je snimio 1968. godine, kada je imao 17 godina, a objavio je godinu dana kasnije. Interesantno je i da je pre 26 godina pevač umalo umro kada je izboden nožem u haustoru u Beču, i to 17. januara. Legendarni folker tada je jedva ostao živ, a kako kažu, da ga u roku od pola sata nisu odveli u bolnicu, ne bi imao šanse.

 

Osim što je 17. januara slavio drugi rođendan, kralj narodne pesme je za života svakog 17. septembra slavio u porodičnom domu. Na taj dan 1998. rođen je njegov unuk Luka Adžić. Legendarni folker je poslednjih godina imao problema sa zdravljem, a operaciju trbušne aorte imao je 17. aprila 2016, što još više pojačava misteriju ovog broja. Najzapaženije je prošlo to što su gotovo sve pesme na Jutjub kanalu Šabana Šaulića objavljene 17. februara 2013, na dan kada je šest godina kasnije poginuo.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Foto Kurir

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...