Najnovije vesti

NISAM IMALA SNAGE DA SE BORIM: Gabrijela Pejčev progovorila o AFERI sa Andreaninim mužem, evo zbog čega je i dalje SAMA!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

NISAM IMALA SNAGE DA SE BORIM: Gabrijela Pejčev progovorila o AFERI sa Andreaninim mužem, evo zbog čega je i dalje SAMA!

Stars

Gabijela Pejčev progovorila je o svom emotivnom životu, a mnogi je povezuju sa bivšim mužem Andreane Čekić, Ivanom Miladinovićem.

"Prazna sam emotivno već duže vreme. Ne znam više da li je problem u muškarcima ili je problem u meni, možda su moji kriterijumi previsoki, možda je to što je naša profesija malo čudna, mora neko i da ti se prilagodi, ali moraš i ti njemu", rekla je Gabrijela.

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić, Instagram

Gabrijela se nedavno našla u centru skandala sa koleginicom Andreanom Čekić. Navodi se da je Andreanu prevario muž sa Gabrijelom, na šta se pevačica do sada nije osvrtala, niti se oglašavala.

"Mislim da se bespotrebno digla fama oko toga, jer dosta stvari iz cele te situacije je izvučeno iz konteksta. Tako da nisam ni imala snage da se sada borim protiv svega toga", zaključuje Gabrijela u "Premijeri".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...