DARKO LAZIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! 5 grdosija se ne odvaja od njega, a evo koliko ih mesečno plaća!
Foto: Zorana Jevtić

Stars priča nedelje

DARKO LAZIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! 5 grdosija se ne odvaja od njega, a evo koliko ih mesečno plaća!

Stars -

Čim je krenuo ponovo aktivno da nastupa, Darko Lazić, koji sprema povratnički koncert 29. oktobra u Centru Sava, navodno je unajmio privatno obezbeđenje koje mesečno plaća čak 3.000 evra, saznaje Kurir Stars. Naime, folker je zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine zadobio teške povrede koje su ga zamalo koštale života, pa sada striktno da vodi računa o svemu što bi moglo da dovede do neželjenih posledica. Prema našim saznanjima, ne bi li ga slučajno neko nenamerno povredio u gužvi, obezbeđenje ga sprovodi na svirkama i konstantno prati.

foto: Printscreen/Instagram

- Darko ne sme da se šali sa životom. Dovoljno je da ga neko slučajno cimne u gužvi i njegovo zdravstveno stanje može ozbiljno da se dovede u pitanje. On još uvek šeta pomoću štaka i ne može sam da funkcioniše. Angažovao je jednu privatnu firmu za obezbeđenje, pa ga četiri-pet momaka uvek prati na koncertima. Jedni mu čuvaju leđa, dok drugi šetaju ispred njega - otkriva naš izvor.

Na ovaj potez Darko se odlučio nakon što je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu, kada ga je gost kluba slučajno gurnuo, pa je on umalo pao. - Darko je tada odlučio da plati svoj mir. Neki su mislili da glumi zvezdu i ima svoju pratnju, ali istina leži u tome da dečko samo brine o sebi - završava naš izvor.

Pozvali smo Lazića za komentar, ali nije se javljao na telefon.

Kurir.rs/Marija dejanović Foto: Nemanja Nikolić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track