PRETUKLA SAM ROĐENU SESTRU! Mira Škorić zaprepastila priznanjem: Povredila sam je! TO SU BILE NAŠE ČARKE, a sad se KAJEM!
Foto: Zorana Jevtić

Setila se detinjstva

PRETUKLA SAM ROĐENU SESTRU! Mira Škorić zaprepastila priznanjem: Povredila sam je! TO SU BILE NAŠE ČARKE, a sad se KAJEM!

Stars -

Mira Škorić kaže da joj je najupečatljiviji događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom Biljanom! Folk zvezda ističe da se kasnije pokajala zbog svoje reakcije i naglašava da su njih dve danas veoma bliske.

Naime, iz detinjstva najviše pamti kada se potukla sa sestrom za rođendan.

"Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke", otkrila je

Mira je otkrila i da kad čuje neku dobru pesmu obavezno pustu suzu, dodajući da nikada ne prašta prevaru.

"To mi je odvratno. Desilo mi se par puta da me ljudi razočaraju, prevare i te ljude sam odmah brisala iz svog života. Nisam im dozvolila da mi crpe energiju".

Pevačica je pobedila opaku bolest i o teškom periodu priča samo kako bi inspirisala druge ljude da vode račina o zdravlju.

"Ne volim često da govorim o tome jer sam jaka i taj ružan period je iza mene. Shvatila sam da ću možda svojim primerom pokazati da je važno brinuti o zdravlju, pa zato molim ljude da se odmah jave lekaru ako primete neke promene na telu. Zato u poslednje vreme pričam malo više o raku koji sam preživela ne bih li ohrabrila sve ljude koji se bore sa opakom bolešću i pokazala im da je izlečenje moguće".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Hit/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track