Najnovije vesti

PLANIRALI SU DA ODU NA VANTELESNU OPLODNJU, A ONDA SE DESILO IZNENAĐENJE: Tamara Grujić do detalja ispričala kako ih je BOG pogledao! PRESREĆNI!
Foto: Printscreen

zatrudnela kad se najmanje nadala

PLANIRALI SU DA ODU NA VANTELESNU OPLODNJU, A ONDA SE DESILO IZNENAĐENJE: Tamara Grujić do detalja ispričala kako ih je BOG pogledao! PRESREĆNI!

Stars

Tamara Grujić porodila se 6. septembra, a voditeljka je priznala da je sa suprugom isplanirala da ode na vantelesnu oplodnju. Međutim, u periodu kada su bili potpuno opušteni, trudnoća je došla prirodnim putem zbog čega njenoj sreći nije bilo kraja. 

- Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, Bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju - ispričala je Grujićeva.

Tamara je otkrila i da se odlično snalazi u prvim nedeljama sa bebom, kao i da će, ako sve bude teklo po planu, Lenka na proleće postati "punopravni član" ekipe emisije na kojoj radi.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, MV, Story / Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...