LAST MINUTE: NIKAD NIŽE CENE, ZAISTA!
Foto: Promo

LAST MINUTE: NIKAD NIŽE CENE, ZAISTA!

Stars -

Stigla je jesen, idealno vreme za putovanja i obilaske i zbog toga vam je „Travelland“ pripremio odlične last minute ponude!

Prestonica Italije, Rim, čuveni grad na sedam brežuljaka, istorijsko je i umetničko blago svetskih razmera. U savremenom životu grada prepliću se istorija i arhitektura stare preko tri hiljade godina, što ga čini jedinstvenim i neponovljivim. Nestvarna arhitektonska čuda, trgovi, muzeji, crkve i brojni spomenici kulture na svakom koraku će vas zasigurno fascinirati svojom lepotom. Proverite zašto svi putevi vode u Rim. Cena za 4 dana za polazak 10.10. uz prevoz avionom je 399€!

foto: Promo

Baltičke zemlje, Litvanija, Letonija i Estonija, poznate su po burnoj prošlosti i borbama za očuvanje identiteta sa ratobornim susedima. Danas su to razvijene zemlje sa zavidnim standardom i stalnim privrednim rastom. Osim zajedničke prošlosti, danas ih najviše spaja maštovita arhitektura sa izraženim ruskim, skandinavskim i germanskim uticajima njihovih lepih i uređenih gradova. 8 dana u Baltičkim zemljama uz prevoz avionom možete provesti po ceni već od 599€ za polazak 6.10.

foto: Promo

Bajkovito indonežansko ostrvo Bali zasigurno će vas osvojiti svojom prozirno čistom vodom, uređenim, peskovitim plažama i očaravajučim koralnim sprudovima. Osim što se može pohvaliti brojnim hramovima, Bali je poznat i po terasastim pirinčanim poljima, vodopadima i bujnim tropskim šumama. Uverite se zašto ovo „Ostrvo bogova“ oduševljava turiste iz svih krajeva sveta. Cene za 9 noći se kreću od 799€ za polazak 8.10. Aktuelan je i popust od 100€ po rezervaciji za polaske 8. i 13.10.

foto: Promo

“Zemlja slobodnih”, tj. Tajland jedina je zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana pa je skoro u potpunosti zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. Njena prestonica, Bankgkok, jedna je od najpoznatijih i najprivlačnijih prestonica čitave Azije. Ova metropola, haotična i uzbudljiva, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i za svakoga nudi po nešto: od šopinga, preko poseta muzejima, do ludog noćnog života. Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. 12 dana na Tajlandu možete provesti po ceni od 899€ za polazak 9.10, a akuelan je i popust od 100€ po rezervaciji!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track