Najnovije vesti

BUBA KORELI ĆE MORATI DA PLATI OVU VRTOGLAVU SUMU DA NE ZAVRŠI IZA REŠETAKA: Mnogi su poludeli kad su čuli, njemu je to NIŠTA!
Foto: Printscreen/Instagram

OSUĐEN ZBOG DROGE

BUBA KORELI ĆE MORATI DA PLATI OVU VRTOGLAVU SUMU DA NE ZAVRŠI IZA REŠETAKA: Mnogi su poludeli kad su čuli, njemu je to NIŠTA!

Stars

Amar Hodžić (Buba Koreli) osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Buba, prema izvoru iz kantonalnog suda u Sarajevu, ima pravo žalbe u roku od 15 dana, a oglasio se i njegov advokat.

"Tačno je, ali ta žalba neće biti iskorišćena zato što je zaključen sporazum o priznanju krivice. To je predmet koji je od 2014/2015. godine, to je star predmet", rekao je Bubin advokat, a na pitanje da li će se u izrečenu kaznu uračunati osam meseci pritvora, kazao je:

foto: Printscreen/Instagram

"Tako je. To se uračunava u izrečenu kaznu i preostaju ta četiri meseca. Prema našem Kivičnom pravu, postoji mogućnost da osobe koje su osuđene do godinu dana isplate kaznu. Ja pretpostavljam da će ta mogućnost biti iskorišćena. Ne znam koliko je tačan iznos. Kod nas je dan 100 maraka, oko 50 evra."

Buba će morati da izdvoji 6.238 evra kako ne bi završio iza rešetaka, a Buba prema rečima građana za jedan nastup zaradi toliko novca. Advokat je dodao još i da se nije čuo sa Bubom Korelijem.

"Nisam se čuo s njim nekoliko dana. Ne znam koji je njegov komentar i stav o ovoj priči", zaključio je Zlatko Ibrišimović.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...