Najnovije vesti

KIJA KOCKAR MISLI DA BEKVALČEVOJ 3 UDAJE NISU DOVOLJNE: Nato, želim ti još brakova i dece!
Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

ROĐENDANSKA ČESTITKA

KIJA KOCKAR MISLI DA BEKVALČEVOJ 3 UDAJE NISU DOVOLJNE: Nato, želim ti još brakova i dece!

Stars

Kristina Kija Kockar čestitala je Nataši Bekvalac rođendan preko društvene mreže Instagram, a glavna želja koju joj je uputila je da se ponovo uda!

 

Iako Nata ima već tri braka iza sebe i dve ćerke, Kija joj je ipak poželela da nastavi tim putem i da ponovo stane na ludi kamen.


- Srećan rođendan! Puno ljubavi, sreće, brakova i dece - napisala je Kockareva, koja očigledno smatra da tri braka nisu ništa, već da bi Bekvalčeva trebalo u nekom sledećem da rodi i još dece.

 

foto: Printscreen/Instagram


Ne znamo da li su se Nati dopale želje njene koleginice, ali je poznato da Nataša voli da se šali na svoj račun, pa to radi i na konto broja brakova u kojima je bila. Međutim, pevačicin stav je zasad da se više neće udavati.


- Dosta je bilo. Sad prepuštam ovima koji znaju, ja sam pokazala da ne znam - našalila se ona ranije, nakon rastanka od Luke Lazukića.


Ipak, šuška se da lepa Novosađanka već ima novog dečka. Ona je postavila na svoj profil sliku romantičnog buketa koji je dobila za rođendan s potpisom „volim te“. Ipak, dan kasnije Bekvalčeva je objasnila da je cveće dobila od roditelja Mire i Dragana.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir.rs / N. M. / Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...