SNIMANJE EMISIJE TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Keba skinuo Severinu, Knez isti kao Zorica!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOU

SNIMANJE EMISIJE TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Keba skinuo Severinu, Knez isti kao Zorica!

Stars -

Nova sezona „Tvoje lice zvuči poznato“ startuje sledećeg petka, a Kurir se našao iza kulisa tokom snimanja prve emisije.

Ove godine šou će biti nešto drugačiji - nema novih učesnika, već su pozvani najbolji od najboljih iz prethodnih sezona. Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić samo su neki od takmičara koji će pokazati kako se snalaze u novim izazovima.

KEBA KAO SNAJKA

foto: Damir Dervišagić

Ipak, najveću pažnju privukao je Keba, koji se našao u ulozi svoje snajke Severine Kojić. S obzirom na to da se pre neki dan povredio i rasekao nogu na probi, on je hodao sa štapom.

Kako kaže, morao je da ide na ušivanje leve noge, koja mu je bandažirana, ali to ga nije sprečilo da se udubi u ulogu svoje snaje. Sumnjamo i da je uzeo koji čas od nje, pošto je njegova facijalna ekspresija bila identična Severininoj. Keba ne bi bio Keba kada ne bi izvadio ogledalce ili, u najgorem slučaju telefon da se ogleda i napravi neki selfi. Mi smo ga slikali dok se pućio kao Seve, a potom je sa kolegama upoređivao koliko liče.

PETERSOVA SE UZVEZDILA

Ivana Peters nije bila raspoložena kao njene kolege, pa se bunila i zahtevala da je foto-reporteri ne slikaju dok se ne našminka. Ipak, mi smo uspeli da fotkamo pevačicu pre transformacije i ne vidimo da izgleda mnogo drugačije bez mejkapa.

Ona se našla u ulozi Ledi Gage, a Nenad Pagonis biće njen partner - Bredli Kuper. Primetili smo i novu tetovažu na Ivaninoj ruci, koju joj je šminkerka prekrivala puderom. Inače, ona i Ana Kokić su non-stop bile na vezi sa svojim ćerkama i obaveštavale ih kako napreduje transformacije. Ivanina naslednica bila je oduševljena Ledi Gagom, a Anina ćerka je čak tražila mami da joj peva putem video-poziva.

KNEZU LEPO STOJI ROZE

foto: Dragana Udovičić

U prvoj emisiji Zorica Brunclik imaće priliku da vidi svoju dvojnicu - Kneza! Kada smo ugledali pevača s roze perikom, maskom i šminkom identičnom popularnoj pevačici, nismo bili sigurni da li je to zaista on ili njegova koleginica.

ŠAŠIĆ ZASPAO NA STOLICI

foto: Damir Dervišagić

Svakako jednu od najzahtevnijih uloga dobio je Željko Šašić - našao se u koži Šabana Šaulića. Za njegovu masku i što verodostojniji izgled bilo je potrebno nekoliko sati, što je pevača iscrpelo, pa je u jednom trenutku zadremao. Iako smo isprva mislili da Šašić samo žmuri, shvatili smo da zapravo spava, pa nismo hteli da ga diramo.

KOKIĆKA POKAZALA ZADNJICU

foto: Damir Dervišagić

Ana Kokić našla se u omiljenoj ulozi - imitirala je Pink. Pevačica je vežbala glas pred svima, strpljivo čekala dok su joj stavljali masku, pravili frizuru, a u jednom momentu nam je pokazala i pozadinu.

foto: Damir Dervišagić

Pošto je obukla triko, svi su mogli da vide njenu zadnjicu, a mi moramo da je pohvalimo i kažemo da izgleda bolje nego ikad. Pored nje bila je i Edita Aradinović, koja se sve vreme pućila i pravila grimase dok su je šminkali.

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track