VENČANJE MI IZGLEDA KAO LUDOST: Ninu često pitaju da li ima DEČKA, a sad je konačni priznala! Badrićeva otkrila i koju srpsku pevačicu OBOŽAVA!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

VENČANJE MI IZGLEDA KAO LUDOST: Ninu često pitaju da li ima DEČKA, a sad je konačni priznala! Badrićeva otkrila i koju srpsku pevačicu OBOŽAVA!

Stars -

Nina Badrić ne voli da govori o svom ljubavnom životu, ali mnoge zanima da li ima emotivnog partnera.

Pevačica se 2009. godine razvela od Bernarda Krasnića sa kojim je bila devet godina što u vezi što u braku. Ona se na jednom beogradskom događaju pojavila se u beloj haljini koja je podsećala na venčanicu, pa kada su je pitali da li bi uskoro rekla sudbonosno "da", pevačica je kroz smeh odgovorila:

foto: Damir Dervišagić

"Pojma nemam. Nisam ja baba Vanga. Šta ja znam. Videćemo. Za sada nema ništa u planu. Nisam čak ni zaljubljena. Za sada mi venčanje izgleda ludost."

Badrićeva je priznala da se posebno obraduje jednoj srpskoj pevačici.

"Ja se uvek obradujem Mariji Šerifović. Znam je već dugo. Volim je jer je iskrena, dobra je osoba i sa njom se uvek zna na čemu si. Uz to je sjajna, izuzetna pevačica. Poznajem i volim njenu majku Vericu, koja je letos došla na moj koncert u Kragujevcu. Tada mi je donela jedan divan buket cveća. Iskreno osetim veliku ljubav od njih", rekla je Nina.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja