Najnovije vesti

15 GODINA SE BORILA SA RAKOM ŠTITNE ŽLEZDE, A 10 GODINA BILA U LJUBAVI SA HIRURGOM: Evo KAKO Mira Škorić sada BRINE o svom ZDRAVLJU!
Foto: Vladimir Šporčić

opametila se

15 GODINA SE BORILA SA RAKOM ŠTITNE ŽLEZDE, A 10 GODINA BILA U LJUBAVI SA HIRURGOM: Evo KAKO Mira Škorić sada BRINE o svom ZDRAVLJU!

Stars

Mira Škorić se 15 godina borila sa problemima koje joj je izazvao rak štitne žlezde. Pevačica sada redovno ide na preglede, a krenula je i aktivno da se bavi sportom. 

- Javno sam govorila o tome. Vrlo često sam sebe pitala da li mi je to bilo pametno, ali svaki put odgovor je bio da sam postupila ispravno, jer sam pričom o četiri operacije koje sam imala želela da na svom primeru ukažem o neophodnosti brige. Krenula sam i na časove brazilske džijudžice, zato što je to sport koji angažuje celo telo, a istovremeno i okrepljuje duh - rekla je Mira.

Pevačica je priznala da je ćerka Milica sada opominje da redovno ide na kontrole.

Iako je 10 godina bila u ljubavi sa hirurgom Vasom Jeremićem, Mira kaže da ne bi volela ponovo da se uda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradnimuzickivremeplov on

- Uz sve poštovanje prema svakome, ne vidim sebe više u braku. Znam da ne valja reći "nikada", i zato i ne govorim, ali zaista ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bih ponovo stala ispred matičara - dodaje Mira.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...