KATARINA GRUJIĆ BESNA NA RADU MANOJLOVIĆ! NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Nije mogla da OKRENE TELEFON, a ovamo mi se čudi!
Foto: Damir Dervišagić

ZATVORILA JOJ VRATA ZAUVEK!

KATARINA GRUJIĆ BESNA NA RADU MANOJLOVIĆ! NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Nije mogla da OKRENE TELEFON, a ovamo mi se čudi!

Stars -

Katarina Grujić i Rada Manojlović nisu u najboljim međuljudskim odnosima, pošto je navodno Kaća ljuta na nekadašnju koleginicu iz "Zvezda Granda" što se nije interesovala za njeno zdravstveno stanje.

- Ne znam zašto Rada Manojlović, sa kojom sam bila i više nego dobra, nije našla za shodno ni da me okrene. To je možda i razlog njene priče da smo na distanci. Stvarno joj nisam ništa loše uradila. Svaki put joj čestitam na pesmi, uputim podršku - izjadala se Katarina.

Grujićeva je imala problema sa infekcijom bubrga, zbog čega je i hospitalizovana, a pošto je umalo izbegla operaciju, rešila je da potpuno izmeni loše životne navike.

- Kada sam bila u bolnici, niko osim mojih prijatelja, sestre i generalno porodice, nije mi dolazio u posetu. Isto je osetio i Darko Lazić. Žao mi je što progledamo tek kada smo u bolesti i zlu, ali to je surova realnost. Biću u korektnim odnosima sa svima, ali onima koji nisu bili tu za mene su moja vrata zauvek zatvorena - istakla je Grujićeva.

foto: Dragan Kadić, Profimedia

Kurir.rs, MV, Alo / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja