Slavlje

ANA NIKOLIĆ NIJE ISPUŠTALA FLAŠU IZ RUKE, DIZALA NOGE I BACALA SE PO SEPAREU! Pevačica se bahatila na proslavi 41. rođendana, a pogledajte reakciju njene mame (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ana Nikolić proslavila je preksinoć 41. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde je do jutra lumpovala sa svojim prijateljima. Pop zvezda se toliko opustila da se bacala po separeu, podizala haljinu, a sve to objavila je na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Ana je sa grupom žena stigla u restoran pre ponoći odlično raspoložena, a onda su počele da pristižu i ostale zvanice, koje su došle da svojoj drugarici požele sve najbolje. Iako je u planu bila intimna žurka bez mnogo pompe, atmosfera postala zapaljiva.

foto: Pritnscreen

- Ana je na sebi imala dugačku crnu haljinu sa izrezima koji su se pružali skoro do prepona. Njeni prijatelji su sve vreme snimali kako pevačica diže noge u separeu, pokazujući da je smršala i da je ponovo top-riba - navodi izvor koji se našao na licu mesta.

Sudeći po snimcima Aninih prijatelja koji su se našli na društvenoj mreži Instagram, vidi se da je Anina majka Milijana Nikolić bila šokirana ponašanjem svoje mezimice.

"Videlo se da je njena majka bila vidno neraspoložena zbog njenog ponašanja i da je kolutala očima. Kada je Ana pridigla nogu, Milijana je napravila potez rukom simulirajući vaspitnu po glavi", navodi izvor koji se našao na licu mesta. Nikolićeva se nije obazirala na mamina kolutanja očima, pa je nastavila da se druži sa vinom, koje je jednog momenta gurnula sama sebi pod nos.

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja