Najnovije vesti

BALKANSKI PEVAČ SADA TEŠKO DIŠE I JEDVA HODA: Rajko je bio iza rešetaka 2 puta, osuđivan zbog DROGE i tukao je ŽENU! Ovako je propala zvezda OSAMDESETIH!
Foto: Printscreen/Youtube

TEŽAK ŽIVOT

BALKANSKI PEVAČ SADA TEŠKO DIŠE I JEDVA HODA: Rajko je bio iza rešetaka 2 puta, osuđivan zbog DROGE i tukao je ŽENU! Ovako je propala zvezda OSAMDESETIH!

Stars

Rajko Dujmić bio je veoma popularan osamdesetih kada je pevao u "Novim fosilima", a od malih nogu bavio se muzikom.

Kasnije je upao u kandže droge, a onda je optužen i da je pretukao suprugu.

"Sa godinu dana sam dobio na poklon usnu harmoniku i tada mi je mama rekla da sam dobio žulj na usnama od konstantnog sviranja. Kada su nam dolazili gosti, ja sam stajao za stolom i svirao, a svi oko mene su morali da plešu", izjavio je Rajko.

foto: Printscreen/Youtube

Prvu pesmu je napisao sa samo trinaest godina, a kao klinac je, priznaje, bio "nemoguć", pa je nekoliko puta pobegao od kuće i nije se vraćao 7 dana. Kasnije tokom života naučio je da profesionalno svira violinu i muzički se obrazovao, a do ulaska u bend "Novi fosili" svirao je u trećoj rok operi na svetu, u uvodu "Ave Marije".

Njegov život je poslednjih godina ipak izgubio pozitivnu notu i Rajko se našao u centru mnogih skandala koji uključuju porodično nasilje, zatvorske kazne i suđenja sa bivšim članovima benda. Dujmić je 2015. godine služio zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici, a početkom jula ove godine ponovo je bio priveden i služio zatvorsku kaznu u trajanju od mesec dana zbog, kako kaže njegov advokat za hrvatske medije, kaznenog dela koje je počinio svojoj supruzi, a nije nasilje.

Pored toga, Dujmić je u sudskom procesu sa starim članovima benda "Novi fosili" , a njegovo zdravstveno stanje se u 2019. godini navodno znatno pogoršalo. Navodno jako teško diše i jedva hoda. Naime, kako navode izvori bliski pevaču za hrvatske medije, razlaz od benda s kojim je doslovno disao i živeo godinama, Dujmića je jako pogodio. Članovi benda svojevremeno su ispričali kako su Rajka 2014. izbacili iz "Novih fosila" jer nije bio u stanju da radi tri sata na sceni. Dujmić je potom tužio ostale članove benda zato što su kasnije hteli da nastupaju pod imenom "Novi fosili" što im je on zabranio.

Slučaj još nije zaključen, a ostatak "Novih fosila" - Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago nastupaju, ali ne pod originalnim imenom.

foto: PrintScreen

Pre četiri godine na Županijskom sudu osuđen je na 30 dana istražnog zatvora. Baš kao i sada, i te 2015, zadržali su ga u pritvoru kako ne bi uticao na svedoke ili ponovio kazneno delo. Policija ga je prethodno privela jer je suprugu Snežanu zgrabio za vrat i silom je pokušao da je izbaci iz stana dok je bio pijan. Komšije su tada pozvale policiju zbog buke.

"Bili smo zajedno u stanu. Ceo dan je pio i puštao svoje dve omiljene pesme dive Vitni Hjuston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je da plače i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom izbaciti iz stana. Susedi su čuli buku, uplašili se i zvali policiju", izjavila je tada Snežana Dujmić.

Boravak u zatvoru 2015. Rajku je teško pao. Navodno je neprestano bio pod lekovima, a radovao se samo posetama svoje supruge koja je dolazila svaki dan. Deset godina pre toga, 2005, policija je Dujmića uhapsila zbog posedovanja kokaina.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...