MARKO MILJKOVIĆ SLAVIO, ĐOGANIJEVA BILA ZVEZDA: Luna ima silikone, ali i dobar cug!
Foto: Damir Dervišagić

Pršti

MARKO MILJKOVIĆ SLAVIO, ĐOGANIJEVA BILA ZVEZDA: Luna ima silikone, ali i dobar cug!

Stars -

Pevačica u usponu pojavila se u veoma provokativnom izdanju, a oči prisutnih bile su uprte u njen dekolte

Iako je Marko Miljković na proslavi svog 36. rođendana izazvao veliku medijsku pažnju pre svega saopštenjem da postaje modni dizajner, ipak je na tu odluku senku bacila njegova devojka Luna Đogani.

foto: Damir Dervišagić

Naime, pevačica u usponu pojavila se u veoma provokativnom izdanju, a oči prisutnih bile su uprte u njen dekolte.

Nakon što je nedavno ugradila silikone u grudi, a potom bila dovoljno strpljiva da prođe period oporavka, Luna je konačno skinula zavoje i uz pantalone uklopila sako i brushalter koji je na najlepši način istakao njeno bujno poprsje.

foto: Damir Dervišagić

Na početku večeri sve vreme je nameštala i odeću i kosu, pozirala sa širokom osmehom, a potom se totalno opustila, i u želji da pokaže koliko je ponosna na svog momka, nazdravljala gostima kao prava domaćica. Marko je brinuo da još čaša s vinom ne bude prazna, a kad bi joj dolio, podigao bi uvis i svoju s viskijem, pokazujući svetu kolika im je ljubav.

Prihvatila ga

ANABELA SAD VOLI ZETA

foto: Damir Dervišagić

Važna zvanica na Markovom rođendanu bila je svakako i Lunina mama Anabela. Iako se od početka protivila vezi svoje najstarije ćerke i di-džeja iz Brusa, na kraju je popustila. Naime, njih dvoje otpočeli su romansu u „Zadruzi 2“, a po izlasku iz rijalitija Anabela je govorila da nikada neće podržati tu vezu, dok joj je ćerka odgovorila da će za nju biti mrtva ukoliko ne promeni mišljenje. I konačno je, po svemu sudeći, došao dan da je mama prihvatila zeta.

Kurir.rs/J. Stuparušić Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja